Gumball Days 2-3 – On the Road to far and beyond

Rakas vetopäiväkirja, on FC Day 2:n aika. Mitä eilen tapahtui? No paljonkin, joten Oslon voidaan nyt katsoa olevan virallisesti Team Taxin kyseenalaisen pallonhallinnan vaikutuspiirissä.

Maajohtaja on kadonnut, ja villeimmät huhut kertovat, että tämä nopeista mailerin pakaroistaan kuuluisia ylitirehtööri olisi puskenut yön aikana pari etappia putkeen ja löytyisi tällä hetkellä Ostravan jäähallin parkkipaikalta odottelemasta ratkaisevan Suomi-Slovenia -MM-pelin alkua. FC Nopeat jalat?

gumb2Mittari lähestyy uhkaavasti 4000€ rajapyykkiä, ja lisäfiilistä sekä stroganoffia reisiin tuo Mikael Gabrielin uusi lätty, joka vie allekirjoittaneelta potut pois muualtakin kuin laarista. Tänään mennään! Pääpäivä? Lupaan, että suomalainen Team Taxi tulee viemään pallokalamaisen urheilu- sekä halikulttuurin myös Kööpenhaminaan sillä seurauksella, että ’Spirit of Gumball’ -palkinto on käytännössä jo hanskalokerossamme.

gumb4

Nyt pitää mennä; Köpikseen on vielä noin 400 km matka, joten on aika alkaa vähitellen venytellä.

Day 3!

Rakas vetopäiväkirja, koska ääni on mennyt, en pysty juurikaan kirjoittamaan. Tanska on valloitettu, joten on aika dilkkailla Team Taxi Saksan kautta Amsterdamiin.

gumb8Ai mitenkö taksissa sujuu? Musta Barbaari viihdyttää itseään omilla vitsellään; itse olen kadottanut itseni eilisen jäljiltä, mutta muutoin paketti on suhteellisen hyvin kasassa.

gumb66Koska Urheilujätkän ja allekirjoittaneen valtasi eräällä pysähdyspaikalla puolihuolimaton tylsyys, päätimme yhteisellä päätöksellä tuplateipata taksimme Saksa-siirtymisen ajaksi. Kuten kuvasta näkyy, on lopputulos virheetön.

gumba5Kun kävelee yöstä suoraan tolpalle tuttuun Taksiin ja lähtee välittömästi Saksan kautta Amsterdamiin, voi vain odottavin ADHD-tuntein fiilistellä illalla vastaan luistelevaa hollantilaista sadettajatanssi-iltaa. Nyt pitää mennä.

gumb6

 

Jos haluat pysyä reissussa kokoajan kärryillä, niin kannattaa laittaa seurantaan twitter-tili @FCLeftFoot.