Gumball on the road – FC Damista Friscoon

Rakas vetopäiväkirja, olen hämmentyneen ymmyrkäismäinen ihminen, joka on juurikin jokunen tovi sitten saapunut San Fransiscoon.

Torstai… onko nyt torstai? 10 tunnin aikaero on sekoittanut Left Footin pääkopan sillä seurauksellaa, että tiistaista, keskiviikosta ja torstaista on muotoutunut allekirjoittaneen mieleen yhtenäisen pötkömäinen vuorokausi nimeltä pääpäivä. Toisaalta, keskiviikko on aina mukava elää kahteen kertaan.

gumball78Pakettimme levähti Amsterdamissa käsiin kuin kaloja pyydystävä, ylös tuova ja jopa perkaava Flying lure -uistinsarja Kymijoelle sijoittuvissa perhokalastuksen aluemestaruuskilpailuissa; Mikael Gabriel katosi Amsterdamiin ja nukkui pommiin jenkkilän koneesta, joten myös taksikuski oli jäänyt mestoille odottelemaan MG:n löytymistä/heräämistä, jotta mies saataisiin varmasti ajoissa Suomeen perjantaiselle keikalleen.

gumball79Itse kadotin itseni jälleen kerran Amsterdamin pyytettömään tanssiliikeviidakkoon – ikään kuin vain löytääkseni ruhoni uudelleen aamuyön pikkutunneilla Robbie Fowlerin kanssa käydyn pomputtelukilpailun tiimellyksestä. Dirty Sanzzzzhesssmainen hollantilaisyö on tosiaan nyt kahlattu läpi – samoin Gumball-lentokoneessa vietetyt 10 tunnin pikkujoulut. Hämmennys USA:n päässä korvattiin uudella, kuvassa näkyvällä avoautolla – Amsterdamiin asti kasautunut noin 6800€ potti luovutetaan luvatusti hyväntekeväisyyteen. Taksin jääminen Euroopan päähän on sinällään perseestä, mutta ehkäpä pärjäämme rallin loppuun asti nykyisellä ajokillamme.

renoSaimme pärjäämisestä oivan esimerkin Renon päässä, kun kuljimme ihmisten hurratessa poliisisaattueessa kaupungin läpi aina pääkadulle asti, jolloin tuhannet ihmiset valtasivat kadun sekä autojemme ympäristön sillä seurauksella, että puolen tunnin päästä jokainen kaupungin asukas oli zöbaut 1700 selfietä rikkaampi. Kerrassaan valtaisan mahtipontista meininkiä, yks tykkää – Saksan poliisi edelleenkään ei.

Nyt pitää mennä, San Fransisco öineen kutsuu. Pus ja hali.