Voita VIP-liput Jokerit-Lokomotiv -matsiin

Yhteistyökumppanimme NordicBet halusi palkita lätkäfaneja viikonlopun kunniaksi, ja laittoi viimeisenä tekonaan ennen viikonloppua jakoon kaksi kahden hengen VIP-pakettia lauantain Jokerit-Lokomotiv -matsiin.

Kerro meille Jokerit-tarinasi ja voita liput

Kuten emme koskaan aikaisemminkaan, emme tälläkään kertaa vaadi käymään Bilbaossa etsimässä Petteri Koposen kadonneita sandaaleita tai Tapsan puuttuvaa snäpäriä, vaan haluamme että jaat kanssamme sinulle tärkeän Jokereihin liittyvän muiston tai tarinan. Se voi olla lyhyt, pitkä, komedia, tragedia, lähes ihan mitä vain, kunhan se on Sinulle merkityksellinen. Haluamme NordicBetin kanssa antaa neljälle fanille hauskan illan hyvän lätkän parissa

Toimi näin

• Hiljenny hetkeksi, palaa siihen suloisen katkeraan muistoon, kun HIFK nöyryytti pääkaupungin derbyssä Jokereita tai kun Jokerit ja TPS mittelöivät keskenään 1990-luvulla mestaruuksista.

• Lähetä tuotoksesi osoitteeseen [email protected] lauantaihin 6.9. klo 10.00 mennessä yhtestietojesi kera (nimi, puhelinnumero ja s-postiosoite). Luemme tarinat läpi ja palkitsemme kaksi parasta muistoa kahden hengen VIP-paketeilla lauantain 6.9. Jokerit-Lokomotiv matsiin.

Paketti sisältää: 

• Loistavat paikat alakatsomosta

• Laadukas Buffet-illallinen ennen peliä

• Eteispalvelut Platinum-ravintolan aulassa

• Teemallista ohjelmaa

Säännöt ja ehdot

1. Kampanja-aika päättyy lauantaina klo 10.00, jonka jälkeen raati kokoontuu lukemaan tarinat. Kaksi parasta palkitaan ja voittajiin otetaan yhteyttä lauantaina 6.9. ennen klo 13.
2. Palkinto on henkilökohtainen, sitä ei voi vaihtaa/välittää/myydä eteenpäin.
3. Osallistujan on oltava vähintään 18-vuotias.
4. Yksi palkinto sisältää kaksi Platinum VIP -lippua lauantain Jokerit-Lokomotiv -matsiin.
5. Pidätämme oikeuden muutoksiin.