HIFK erotti Raimo Summasen

HIFK erotti Raimo Summasen tänään (All Over Press)

HIFK erotti Raimo Summasen tänään (All Over Press)

HIFK tiedotti tänään, että se vapautti Raimo Summasen päävalmentajan tehtävistä. Summasen tilalle päävalmentajaksi nousee pelaajatarkkailijana HIFK:ssa toiminut Harri Rindell.

”Tämä on yksi puoli valmentajan työtä. Haluan kiittää koko IFK:ta ja erityisesti pelaajia ja kannattajia. Paras ohje kaikille meille tiukoissa paikoissa on, että taistele aina, olet voittaja ikuisesti,” Summanen kertoi tiedotteessa.

HIFK:n pelaajien ja valmentajan tulehtuneista väläistä on liikkunut jo pitkään huhuja ja HIFK:n johdon on ilmoitettu tarkkailevan tilannetta. Näköjään kaksi tappiota ja nolla tehtyä maalia kahdessa viime pelissä riitti johdolle ja valmentaja Summanen sai lähteä. Valmentajanvaihdos tapahtui kriittisessä vaiheessa sillä HIFK on menettämässä otettaan jopa viimeisestä pudotuspelipaikasta ja lauantaina on myös edessä viimeinen paikalliskamppailu Jokereita vastaan. Ihmeitä ei Rindell kerkeä reilussa vuorokaudessa varmasti saamaan aikaan, mutta on mielenkiintoista nähdä miten valmentajan vaihdos piristää joukkueen peliä.

Talviklassikko Jokerit-HIFK huomenna lauantaina klo 17.00.