Fantasiavalioliiga

Faneille.comin Fantasy Premier League on viettänyt pari vuotta hiljaiseloa, mutta Valioliigakaudelle 2017-18 Fantasiavalioliiga palaa entistä kovemmin. Faneille.com järjestää Suomen suurimman kaverikimpan, jossa palkintoja jaetaan viikko-, neljännes- ja vuositasolla. Kimppaan liittyminen ja kisaaminen on maksutonta.

Ohjeet:

 1. Luo joukkueesi Fantasy Premier Leagueen
 2. Liity Faneille.comin kimppaan koodilla: 1505352-360408 (Täysin uusi kimppa, joten kaikkien pelaajien on liityttävä)
 3. Tilaa Faneille.comin uutiskirje tästä linkistä. Älä kuitenkaan huolestu, emme spämmää tai laita turhia mainoksia, vaan muutaman viikon välein muistutuksia sen hetken kuumimmista jutuista, meneillään olevista kisoista ja katsauksista tuleviin tapahtumiin.
 4. Tutustu kattaviin ennakkoihimme, niin tiedät mistä asetelmista kauteen lähdetään
 5. Seuraa jokaviikkoisia FPL-katsauksiamme, niin pysyt kärryillä pelaajista, palkinnoista ja kisan yleisestä pöhinästä. Myös voittajat julkaistaan viikkokatsauksissa.
 6. Kimppaan voit liittyä koko kauden ajan
 7. Pelaa muita paremmin ja voita parhaat palkinnot!

Palkinnot:

Viikkovoittajat:

Viikkotasolla pärjänneille on jaossa kuukauden voimassa olevia Ruutu+ -koodeja. Katselukoodilla saat koko Ruudun tarjonnan käyttöön, eli pääset katsomaan Veikkausliigaa, Eurooppa liigaa, Superpesistä ja lätkän Liigaa. Koodeja jaetaan jokaisen viikon viidelle (!) parhaalle managerille.

Neljännesvoittajat:

Kiinnostaisiko suosikkiseuran fanituotteet? Jokaisen neljänneksen voittaja palkitaan valitsemansa Valioliigaseuran pelipaidalla ja tietysti kotiin toimitettuna. Kisan neljännekset jakautuvat seuraavasti: Q1: GW 1-10, Q2: 11-20, Q3 GW 21-30, Q4 GW 31-38.

Koko kisan voittaja:

Koko kimpan voittaja saa ihastella Valioliigakauden 2018-19 upouudelta älytelevisiolta, joka toimitetaan kotiovelle kisan päätyttyä.

Haluaisitko katsoa Valioliigaa tämän kaltaiselta 65″ televisioruudulta? Voittajalle tätä herkkua on luvassa. (Kuva: Verkkokauppa)

Faneille.comin FPL-kimpan yleiset säännöt ja ehdot

 1. Kaikki kimpassa mukana olevat ovat oikeutettuja palkintoihin. Palkinnon vastaanottamisen ainoa vaatimus on Faneille.comin uutiskirjeen tilaaminen (tilauslinkki ohjeissa).
 2. Jos voittajaa ei tavoiteta 14 vrk sisällä tai ehdot eivät täyty, siirtyy palkinto Fantasy tulostaulukossa seuraavaksi sijoittuneelle.
 3. Fantasy-kierroksen paras pelaaja on eniten pisteitä kerännyt pelaaja. Jos kaksi tai usempi joukkue kerää kierroksella yhtä paljon pisteitä, voittaa se joukkue 1) jonka kapteeni on tehnyt eniten pisteitä 2) jonka varakapteeni on tehnyt enemmän pisteitä 3) jonka puolustuslinja on saavuttanut enemmän pisteitä. Viimeisenä vaihtoehtona kierroksen voittaja ratkaistaan arpomalla.
 4. Tasapisteissä neljänneksen tai koko kilpailun voittaa joukkue, jonka paras kierrospistemäärä on korkein.
 5. Faneille.com varaa oikeuden tehdä muutoksia kilpailun sääntöihin tai palkintoihin.
 6. Faneille.com auttaa kaikkiin kilpailuun liittyvissä kysymyksissä.
 7. Kaikki Faneille.comin tekemät päätökset ovat lopullisia.

Muista myös Betsafen kerroinkisa

Fantasiavalioliigamme pääyhteistyökumppaniksi valikoitui Betsafe, jonka kanssa järjestämme koko kauden käynnissä olevan kerroinkisan. Idea on varsin yksinkertainen. Korkeimmalla kertoimilla osunut ja yhden euron panoksella osunut vetolappu voittaa viikoittain pelirahaa. Koko kauden kymmenen parasta osumaa palkitaan. Tarkemmat säännöt ja ohjeet löydät kerroinkisan kisasivulta, joka aukeaa tästä linkistä.

Lisätiedot: info@faneille.com