Uutispommi – Mika Häkkinen ja Unibet yhteistyöhön: ”Tulevan F1-kauden avainsana on muutos”

Legendaarinen suomalainen F1-kuski, kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen ja Unibet aloittavat yhteistyön. Yhteistyön avulla suomalaiset formulafanit pääsevät kurkistamaan F1-maailman sisälle ennennäkemättömällä tavalla.

Häkkinen tuottaa yhdessä formula-asiantuntijoiden laadukasta, sisäpiiritason sisältöä yksinoikeudella Unibetille.

Legenda itse on yhteistyöstä innoissaan.

– Unibet on pelialan kärkitalli, ja on hienoa olla tiimissä mukana. Formuloiden ja moottoriurheilun maailmassa on paljon sellaisia juttuja, mitä katsojat eivät näe tai tiedä. Olen nähnyt formulamaailman ajajan, neuvonantajan ja tallin jäsenen silmin, ja nyt haluan päästää Unibetin kanssa myös fanit sisäpiiriin, F1-legenda Häkkinen paaluttaa.

Viikonloppuna starttaava F1-kausi on suomalaisittain mielenkiintoisin pitkään aikaan Valtteri Bottaksen siirryttyä Mercedeksen pilttuuseen. Myös sääntöuudistukset tuovat sarjaan uutta väriä.

– Kuten kaikki tietävät, tulevan F1-kauden avainsana on muutos. Ja se on erittäin hyvä juttu, sillä lajin suunta on ollut hieman hukassa viime vuosina. Kun vierailin Barcelonan testeissä, autot näyttivät paitsi nopeilta, myös aivan upeilta. Siltä, miltä F1-autojen pitääkin näyttää, Häkkinen iloitsee.

Mikan F1-sisällöt ovat jatkossa nähtävissä aina ensimmäisenä Unibetin sivuilla ja iNZDR-sovelluksessa, jonka löydät Appstoresta.
Kansikuva: Michael Cooper/Getty Images