Perjantaibetsit – viikko 4

Diego Costa tuulettaa Atletico Madridin paidassa (Getty images)

Diego Costa tuulettaa Atletico Madridin paidassa (Getty images)

 

perjantaibetsit-logo

Perjantaibetsit on viikottainen artikkelisarjamme, missä kaivamme omista pelikupongeistamme muutaman mielenkiintoisen matsin. Laitamme itse muutaman ropposen aina tekemään matseista hieman mielenkiintoisempia. Muistakaa, että kumppanimme Betsson tarjoaa uusille asiakkailleen reilun tervetuliaisbonuksen.

NHL: lauantai klo 02.00, New Jersey – Washington 2-25 – 3.70 – 2.85

Devils väläytteli osaamistaan voittamalla muutama yö takaperin St. Louis Bluesin 7-1. Voitolla Capitalsista Devils nappaisi jo Metropolitan divisioonassa kiinnityksen pudotuspelipaikkaan. Capitalsin suunta on taas aivan toinen. Kuusi tappiota putkeen ja viimeisestä 12 pelistä vain kaksi voittoa. Kuusi kymmenestä häviöstä on joukkue kokenut jo varsinaisella peliajalla.

Hyökkäys ei ole yleensä ollut Washingtonin ongelmana, mutta nyt joukkue on tehnyt vain seitsemän maalia viimeiseen viiteen otteluun. Viimeisenä vyöllä on 2-0 tappio Ottawalle. Alex Ovechkin teki joukkueen seitsemästä viimeisestä maalista kolme, mutta mies on tällä hetkellä sivussa tositoimista alavartalovamman takia.

Devils on päästänyt kotonaan vain 1,9 maalia per ottelu ja viimeiseen viiteen peliin joukkue on tehnyt vastustajan päähän keskimäärin 3,2 maalia ottelua kohden. Washington starttaa nyt viiden ottelun vieraskiertueen eikä kyllä mikään puhu kurssin kääntymisen puolesta. Sivussa joukkueen suurin tähti ja kammottava putki alla. Devils taas on vääntänyt tiukkoja matseja nyt putkeen ja taistellut joka pelissä voitosta. Alla voisi olla jo aika komea voittoputki ilman kirveleviä maalin tappioita. Joukkueesta löytyy kolme vahvaa kenttää ja se näkyi viime ottelussa, kun tehokkaimmaksi nousi kolmoskenttä Zubrus-Elias-Brunner. Devils on tällä hetkellä selkeästi vahvempi, varsinkin kun Washingtonin suurin tähti on sivussa.

Lapulle siis New Jerseyn voitto 2.25 kertoimella.

Linkki Betssonin tarjoamaan kohteeseen ja kertoimiin tästä

FA-Cup: lauantai klo 17.00, Southend Utd – Hull City 4,35 – 3,45 – 1,82

Hull City on Valioliigassa sijalla 11 ja on viimeisestä viidestä ottelusta hävinnyt neljä. Kolme näistä tappioista tuli kuitenkin Chelseaa, ManUa ja Liverpoolia vastaan, joten on hieman vaikeaa tehdä johtopäätöksiä joukkueen kunnosta. Southend pelaa Englannin kakkosliigaa ja on siellä viidentenä. Joukkue taistelee tosissaan noususta Englannin kolmanneksi korkeimmalle tasolle. Southend on voittanut viimeisestä kahdeksasta ottelusta kolme, hävinnyt yhden ja neljä ottelua päättyi tasapeliin. Eli ihmeitä tämä joukkue ei ole viime aikoina saanut aikaiseksi. Tämän pelin kerroinlaskelmiin on todennäköisesti vaikuttanut Hull Cityn vieras-tilasto: vain yksi voitto, kaksi tasuria ja kahdeksan tappiota 11 otteluun. Huonolta tämä kyllä näyttää! Mutta kuusi näistä vieras-tappioista syntyi tämän hetken Valioliigan Top 6 joukkueita vastaan. Loppuen lopuksi kyseessä on kuitenkin keskikastin Valioliiga-joukkueen sekä nelostason nousu-kandidaatin välinen kohtaaminen. Kerroin 1,82 Valioliigan joukkueesta kannatta hyödyntää tässä tapauksessa. Vai oletko eri mieltä?

Me uskomme Hulliin kertoimella 1.82.

Linkki Betssonin tarjoamaan kohteeseen ja kertoimiin tästä.

La Liga: sunnuntai klo 20.00,  Rayo Vallecano – Atlético Madrid 8.95 – 4.50 – 1.38

Rayo on ollut läpi kauden umpisurkea niin kotona kuin vieraissakin. Edellinen kohtaaminen Vicente Calderonilla päättyi Atléticon 5-0 murskavoittoon, eivätkä voimasuhteet ole muuttuneet mihinkään. Vallecano on tehnyt keskimäärin alle maalin per ottelu ja suurella todennäköisyydellä se jää nollille sarjan tiiveintä puolustusta vastaan. Kysymys kuuluukin, montako häkkiä Atlético tekee. Juuri näitä heikompia joukkueita vastaan Atlético pystyy repimään isoja voittoja. Se ei yritä hallita liiaksi palloa joten vastustajallekin tulee tilaa hyökätä. Tämä taas avaa Rayon heikon puolustuksen keskelle tilaa Atléticon vastahyökkäyksille Diego Costan ja David Villan johdolla. Madridin suora voitto ei kerrointa tarjoa ja odotettavissa on, että Atlético nappaa suuremman kuin yhden maalin voiton.

Luotamme rohkeasti Madridilaisten tulivoimaan ja lapulle siis Atlético -1 kertoimella 1.98  

Linkki Betssonin tarjoamaan kohteeseen ja kertoimiin tästä

UFC: sunnuntai la-su yö, Benson Henderson – Josh Thomson 1.40 – 3.00

Koko toimitus on ollut mukana betsejä pohtimassa. Tässä Karhuherran mietteet viikonlopun UFC-tapahtuman pääottelusta:

Henderson on päivänselvä ennakkosuosikki, mutta suora voittokerroin on niin alhainen, ettei kannata siihen kajota. Sen sijaan tuomareiden pisteille menemistä betsaamalla saa jo vähän kerrointa – ja Hendon (voitto)matseissa täyden ajan otteleminen on ollut lähes säännönmukaista.

Hendersonin voitolle tuomariäänin Betsson tarjoaa kertoimen 1.80.

Linkki Betssonin tarjoamaan kohteeseen ja kertoimiin tästä.