Gaius Julius Ronaldo dos Santos Aveiro Caesar ja Rooman kaato

Katsaus menneeseen: eilen iskimme sisään sarjavedon ZSKA:n ja Torpedon väliseen mittelöön. Torpedo yllätti meidät ja ZSKA:n housut kintuissa, joten jännitettävää totisesti riittää! Sitten asiaan ja tähän iltaan.

Euroopan keisari, mies alusvaatteiden, elokuvan ja mallien takana – joskus edessäkin, Cristiano Ronaldo on vireessä.  CR7 näpäytti kriitikoita viikonloppuna neppailemalla neljä maalia 25 minuuttiin aneemisen Celta Vigon reppuun. Tänään illan Mestarien liigan taistossa Santiago Bernabeulla vastassa on AS Roma, joka lähtee ajamaan takaa Realin kahden maalin etumatkaa.

Niin. Avausottelu Roomassa olisi voinut, tai sanotaanko sen olisi pitänyt päättyä toisenlaisiin lukemiin. Tasaisessa kamppailussa molemmilla oli tilanteensa, mutta Realin tarkkuus maalintekotilanteissa oli valttia. Ronaldon sekä Jesén maalit riittivät voittoon. Lue lisää tämän illan ottelusta ja sen lähtökohdista täältä!

Odotamme vauhdikasta ja maalirikasta ottelua, emmekä jaksa uskoa Roman venyvän vierasvoittoon. Samalla maalinälkäinen Ronaldo haluaa iskeä nyytin tai kaksi kotiyleisönsä edessä, sillä emme pitäisi ihmeenä vaikka Realille tuomittaisiin ottelussa pilkkukin.

Vetovihje

Maaleja, maaleja ja maaleja. Olisi suuri yllätys jos Madridissa jäätäisiin vähämaaliseen lopputulokseen lähtökohdat huomioiden. Olisi vielä suurempi yllätys, jos Roma tekisi jättiyllätyksen ja menisi jatkoon, johon he kenties eivät itsekään enää usko. Me liputamme Zizoun luotsaamaa kotijoukkuetta voittamaan maalirikkaan ottelun.

Vetovalinnat (NordicBet)

Peliin hyökätään kahden pelin voimin. Pääset suoraan kohteeseen helposti klikkaamalla alta.

Mestarien liiga, Real Madrid-AS Roma klo 21.45:
Real voittaa ja Ronaldo tekee maalin @ 2.50 (paranneltu kerroin,  #lovethebet-veto)
Ottelussa yli 3.5 maalia @ 2.10