Juventus vs. Real Madrid -ennakko ja sauna lämpeämässä

Sauna lämpenemässä ja valmistautuminen illan otteluun Juventus-Real Madrid siis hyvässä vauhdissa!

On pakko kirjoittaa edes pieni ennakko illan ottelusta, olenhan Madridista henkeen ja vereen ja samalle sivulle kirjoitteleekin vielä eräs La Vecchia Signora (Vanha Rouva) I bianconeri (Mustavalkoiset) -fanaatikko! Kyseessä meille siis erittäin mielenkiintoinen ottelu!

Juvelle riittää ottelusta VAIN voitto! Joukkue on kerännyt kolmesta edellisestä ottelustaan vain kaksi pistettä. Antonio Conte onkin mediassa pyytänyt myös fanien tukea ja odotettavissa ja toivottavissa on todellinen hornankattila. Juve voitti viikonloppuna ottelunsa 1-0 Parmaa vastaan. Ottelussa kokoonpanoon palasi Fabio Quagliarella, joka varmasti haluaa aiheuttaa ongelmia Marenkien ailahtelevalle puolustukselle.

Real Madrid voitti Rayo Vallecanon 3-2 lauantaina, Ronaldon osuessa kahdesti. Cristiano onkin myös Mestarien liigassa tehnyt eniten maaleja (7). (Carlos Tevez ei ole osunut Mestarien liigassa neljään vuoteen…)

Mielenkiintoinen uutinen osui silmään ennakkoja lueskellessa, kun entinen Juve pomo Luciano Moggi kertoi, että oli todella lähellä CR7 hankintaa Sporting Lissabonista. Marcelo Salas lopulta oli siirron esteenä kun ei hyväksynyt siirtoa Portugaliin vaihtokaupan mukana.  Missä mies olisi nyt jos englannin sijasta olisi siirtynyt Italiaan..mahdollisesti samalla kentällä hieman eri nuttu päällä!?

Real on kahdessa viime pelissään tehnyt kymmenen maalia ja päästanyt viisi, Juventus on taas pitänyt maalinsa puhtaana viimeiset kolme peliä, tehden niissä seitsemän maalia.

Uskon, että illalla nähdään erittäin mielenkiintoinen ottelu!