Vetomiehet: Rocky vs. Drago Leicesterissä, Juventus nappaa hallitun voiton

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Kaikkea sitä on nähty, mutta että Leicester jatkoon, tai ainakin vähintään lisäajalle? Näistä lähtökohdista isketään illan UCL-kierrokselle.

Sevilla nappasi avausosasta 2–1-voiton, mutta Claudio Ranierin viimeiseksi jääneessä ottelussa Jamie Vardyn kavennusmaali ja Kasper Schmeichelin huippuilta piti englantilaiset pelissä mukana. Sittemmin Craig Shakespeare otti Leicesterin huomiinsa ja Kettujen peli vapautui. Ensin Liverpool sai kyytiä King Power Stadiumilla maalein 3–1 ja viikkoa myöhemmin Hull kaatui samoin lukemin.

Leicester ei ole Hull-ottelun jälkeen pelannut, ja joukkue pääsee täysin levänneenä kuluvan kauden tärkeimpään otteluunsa, ja manageri Shakespeare totesikin ottelua edeltävässä pressissä joukkueensa olevan hyvällä jalalla liikkeellä.

Sevilla käytännössä kusi omat mestaruusmahdollisuutensa La Ligassa kahteen peräkkäiseen 1–1-tasapeliin Alavesia ja Leganesia vastaan, joten fokus on loppukauden osalta Mestarien liigassa ja ensi kauden paikan varmistamisessa. Lauantain kotiottelussa Leganesia vastaan Jorge Sampaoli lepuutti useaa avauksen ukkoa, mutta tästä huolimatta prässin mestari Sampaoli oli huolissaan joukkueensa otteista. ”Meidän pitää pystyä pelaamaan paremmin, mikäli mielimme jatkoon Leicesteriä vastaan”, mies virkkoi lehdistölle.

Sevilla ei päästänyt lohkovaiheen kolmessa vierasottelussa maaliakaan, mikä on hyvä muistaa. Toki, andalucialaiset osuivat itse puiden väliin vain kertaalleen, mikä antaa odotuttaa varsin nihkeää taistoa.

Lähteekö Leicester juoksemaan Sevillalta jalkoja alta? Mikäli näin käy, Sevillalle tulee avautumaan väistämättä vastahyökkäysmahdollisuuksia, mikä on kuin tehty Sampaolin joukkueita vasten.

Sevillalla ei ole tarvetta ottaa riskejä, vaan sille riittää tiivis puolustaminen ja vastahyökkäyspaikkojen odottaminen. Emme millään jaksa uskoa, että Sampaoli lähtee iskemään levännyttä ja kovalla itseluottamuksella pelaavaa Leicesteriä vastaan tyhmänrohkealla prässillä liian ylhäältä, vaikka se Sevillan pelitapa on pitkälti tällä kaudella ollutkin.

Ottelusta on toisen katsojan iloksi ja toisen suruksi valmentajien taktinen taisto. Yllättyisimme, mikäli ottelun alku ei olisi melkoista kyttäilyä. Leicesterille riittää 1–0-voitto, Sevillan vierasmaali tarkoittaisi sitä että Leicesterin pitäisi tehdä kaksi.

Kuten eräs mielipidevaikuttaja totesi, ottelun lopussa on ainekset Rocky vs. Drago -uusintamatsiin, jossa Leicester painaa kaiken mitä irti saa päin Sevillan naamaa, Sevilla yrittää taistella ja pysyä pystyssä loppuun asti.

Mestarien liigan vetovihje

Rocky vs. Drago, Leicester vastaan väsynyt Sevilla. Ottelussa on ainekset kyttäilyyn ja vähämaaliseen lopputulemaan, joten meitä hieman ihmetyttää vedonlyöntimarkkinoiden vahva kannanotto runsasmaalisen lopputuloksen puolesta. Me ei keijoilla tänään, vaan otetaan alle 2.5 maalia peleihin mukaan. Miksikö? Sevillalle riittää vähämaalinen tasuri, Lestölle 1–0-voitto.

Betsafe tarjoaa alle 2.5 maalille kertoimen 2.22, mikä kelpaa peleihin mukaan. Toisessa ottelussa pelataan pienellä Juven kotivoittoa, niin kova kotijoukkue on loppuen lopuksi kyseessä. Porton on pakko avata peliä, ottaa riskejä ja se on turmioksi Juventuksen tasoista joukkuetta vastaan. Betsafe tarjoaa Juventuksen voitolle kertoimen 1.74, mikä kelpaa peleihin mukaan.

Mestarien liiga, klo 21.45
Leicester – Sevilla, alle 2.5 maalia @ 2.22, 2u.
Juventus – Porto, Juventus @ 1.74, 2u.

Betsafe tarjoaa uusille asiakkailleen 50 € edestä ilmaisvetoja, lue lisää tarjouksesta ja nappaa omasi Betsafen sivuilta!

Viaplay Logo Katso Mestarien lliigan huippuottelut Viasatin kanavilla sekä Viaplay-palvelussa