Robin Lod: ”Fiilis iloinen ja helpottunut”

HJK voitti makedonialaisen FK Rabotnickin Mestarien liigan toisen karsintakierroksen toisessa ottelussa 2-1-lukemin ja eteni parista ansaitusti jatkoon. 

HJK:n harteille oli sysätty kovat paineet keskiviikon ottelun alla. Mahdollisen tappion jälkeen kotimainen media olisi kirjoittanut katastrofista. Mika Lehkosuon joukot tekivät kuitenkin 0-0-lukemiin päättyneen avausosan jälkeen tarvittavat maalit Sonera stadiumilla.

– Fiilis on todella hyvä. Kaikki muistavat viime vuotisen pettymyksen, kun emme menneet tästä parista jatkoon. Tunnelma on sekä iloinen että helpottunut, Robin Lod totesi.

Helsinkiläisten toisen osuman tehnyt Lod nautti paineista huolimatta pelaamisesta ja yleisön luomasta tunnelmasta. HJK ilmoitti yleisömääräksi komeat 10 153 katsojaa.

– Tunnelma oli todella hyvä. Veikkaan, että kaikki pelaajat nauttivat täydestä stadionista. Tunnelma on aivan erilainen kuin jos siellä on 3000 tai 4000 ihmistä. Tunnelma välittyi katsomosta kentälle.

HJK kohtaa Mestarien liigan seuraavassa karsintavaiheessa Kyproslaisen Apoel Nicosian. HJK:n kotiottelu pelataan 30.7. klo 19 Sonera Stadiumilla ja vierasottelu 5.8. klo 21.45.