Etelä-Korea – Belgia, klo 23.00

H-lohko tarjoaa viimeisenä otteluna elämästään taistelevan Korean, joka kohtaa Corinthiasin stadionilla Belgian.

Asetelma

Belgialla on vastassaan erittäin suuret odotukset turnauksesta ja lohkovoitto on jo varmistettu. Etelä-Korea taisteli vimmatusti Algeriaa vastaan, mutta turpaan tuli 4-2. Algerialla on kolme pistettä ja +1 maaliero, yhdessä pisteessä löytyy viimeiset kaksi, maalierot Venäjällä -1 ja Korealla -2. Mikäli Korea haluaa jatkoon, aasialaisten pitää voittaa ja vielä runsasmaalisesti. Tämän lisäksi Algeria ei saa voittaa, joten helpolta homma ei näytä korealaisten puolelta.

Etelä-Korea

Yksi piste kahdessa ottelussa ja vielä niistä lohkon ”helpoista” otteluista. Korealla on alla hengetön tasuri Venäjää vastaan ja täydellinen puolustuksen murtuminen Algeriaa vastaan. Korealaisten pitää pystyä keräämään itsensä niin fyysisesti kuin henkisesti pärjätäkseen Belgiaa vastaan.

Valmentaja Hong Myung-bon mukaan suuria muutoksia kokoonpanoihin ei aiota tehdä ja mitäpä sieltä vaihtamaankaan. Penkin syvyys ei riitä Belgiaa vastaan ja joukkue on pärjännyt paremmin jopa ilman Park Chu-Youngia kuin miehen kanssa. Vaikka Etelä-Korea todennäköisesti päätyykin pelaamaan Belgian vaihtomiehiä vastaan, ei heillä ole mitään saumaa.

japani196

Belgia

Marc Wilmots on ottanut homman haltuun vaihtostrategiansa kanssa, sillä vaihtomiehet ovat hoitaneet hienosti maalinteon otteluissa. Joukkue on jo selvittänyt tiensä jatkokierrokselle ja tulee varmasti lepuuttamaan tähtiään. Varsinkin nivusensa loukannut puolustuksen tehomylly Vincent Kompany tulee lepäämään ottelussa. Pelinrakentaja Eden Hazard tulee todennäköisesti myös istumaan ottelun, tehden tilaa nuorelle Adnan Januzajille.

Belgialla on erittäin vahva ryhmä matkassa ja vaihtopenkiltä löytyy todistetusti nälkää. Jokainen tässä ottelussa kentälle pääsevä haluaa näyttää taitonsa Wilmotsille ja ansaita enemmän peliaikaa. Valmentajan voisi olettaa myös lepuuttavan Axel Witseliä ja puolustaja Toby Alderweireldiä, joilla on kortit alla, eikä Korea-pelin takia kannata riskeerata tärkeiden pelaajien menettämistä jatkopeleistä.

kolumbia 24.6.

Pelin kulku

Etelä-Korea tulee yrittämään parhaansa ja Belgian vaihtomiehet tulevat jyräämään joukkueen yli niin kovaa, että kipu ei hellitä ennenkuin aasialaiset laskeutuvat takaisin Seouliin.

Odotin todella paljon Belgian näkemistä näissä kisoissa, mutta vähän vaisun kuvan he ovat jättäneet. Joukkue on niin nimekäs. Uskon kyllä, että he hoitavat Etelä-Korean. He tulevat parantamaan peliään, mutta voittavat torstaina vaikka tekisivät vaihtojakin. Penkiltäkin löytyy pelaajia kovista seurajoukkueista. – Jere Uronen

Vedonlyönti

Belgia tulee tekemään maaleja, jonka takia lähdemme hakemaan yli 2.5 maalia 1.95 kertoimella, rohkeat voivat vetää yli 3.5 maalia 3.30 kertoimella. Totaalipuolella löytyy myös yhdistelmä, jossa lapulle otetaan Belgian voitto ja yli 2.5 maalia kertoimella 3. Jätämme kuitenkin tämän suosituksen taholle ja keskitymme Saksa – USA -matsin ja Algeria – Venäjä -matsin vedonlyöntiin.

 

Tuplaa talletuksesi Betssonilla. Lunasta 100€ bonus vedonlyöntiin tästä.