Super(isien)sunnuntai

 

Suomi - Ruotsi laitatilanne

Super-hyvää isänpäivää tasapuolisesti kaikille ja terveiset sinne Keski-Suomeen! Tänään on ohjelmassa todella paljon mielenkiintoista seurattavaa. Ei auta kun lähteä purkamaan pakettia.

Kohta kello 12.25 alkava Tshekki-Venäjä –peli antaa hyvät alkulämmöt illan Suomi-Ruotsi –peliä ajatellen. En usko että studiossa maltetaan olla puuttumatta illan otteluun joten hyvää ennakkoa sieltä varmasti luvassa!

13.55 Tottenham-Newcastle. Tottenham varmisti Eurooppa-liigassa jatkopaikan voitolla FC Sheriffistä. Joukkue on tällä hetkellä Valioliigassa neljäntenä ja alkukauden suurimmat kritiikit ovatkin kohdistuneet tehottomuuteen ja Villas-Boaksen päätökseen pitää maalivahti Lloris kentällä lääkärin suosituksesta huolimatta. Newcastle voitti isossa ottelussa Chelsean 2-0, kun toisella puoliajalla osuivat Yoan Gouffran ja Loic Remy.

Raphael Nadal vs. Roger Federer before game

16.00 ATP World Tour Finals 1.välierä Nadal – Federer. Ottelu on yksi tämän vuosikymmenen suurimmista tennisklassikoista. Yksi asia on varmaa: Hedman tulee olemaan selostamossa aivan järisyttävässä tulessa!

Isänpäivän klassikko 16.25 Suomi-Ruotsi (kooste Subilla klo 20.00). Luulisin että kaikki sanottava ottelusta ja sen tärkeydestä pelaajille (myös ajatelle Sotshia) on erimuotoisissa medioissa sanottu. Suomi lähtee ottelua voittamaan, Ruotsin tehtävä on pysyä mukana. En sano enempää!

Kello 18.05 Manchester United-Arsenal, Old Trafford. Palaan tähän otteluun laajemmin omassa ennakossa, jossa käydään läpi herraa nimeltä Aaron Ramsey.

Illan päätteeksi klo 22.00 ATP World Tour Finals 2.välierä Novak Djokovic – Stanislas Wawrinka. Hedman on hetken saanut rauhoittua ja nyt on aika laittaa kaasu uudestaan pohjaan.

Isänpäivän kunniaksi nelosen ruutu -palvelu näyttää maksukanavat ilmaiseksi. Näkyvillä ainakin MotoGP, NFL ja NBA…

Hauskaa ja urheiluntäyteistä isänpäivää kaikille!!!!