Super Bowlissa tarjolla €5000 lisärahaa

Sunnuntai. Kollareiden, mättöruoan ja kollektiivisen krapulan lisäksi perinteisesti vahva penkkiurheilupäivä tuo kerran vuodessa erityisherkkua oman elämänsä danmarinoille, polamaluille ja tombradyille. Kyllä – Super Bowl 50 on täällä.

Kalifornian Santa Clarassa, Levi’s Stadionilla, pelataan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 01.30 alkaen syyskuussa alkaneen NFL-kauden huipennus. Sensaatiomaisen kauden pelanneen Cam Newtonin Carolina Panthers kohtaa tulevan Hall of Fame -pelaajan Peyton Manningin Denver Broncosin.

NFL-asiantuntijamme suoltavat linjoille materiaalia ottelusta läpi viikonlopun, joten kannattaa pitää meitä seurannassa. Jo nyt ulkona ovat ansiokkaat artikkelit kummankin joukkueen, Carolina Panthersin sekä Denver Broncosin, matkasta finaaliin.

€3000 tarjolla parhaalle jenkkifutistietäjälle

NordicBet kantaa kortensa kekoon ja tarjoaa €5000 lisärahaa viikonlopun timanttiin. Onko pisin TD-peli yli vai alle 43.5 jaardia? Nähdäänkö ottelussa safety? Entä iskeekö Denverin liekeissä ollut puolustus luun Carolinan kurkkuun TD:n muodossa?

Lyö €10 veto mistä tahansa Super Bowl -kohteesta vähintään kertoimella 1.30, vastaa oikein seitsemään kysymykseen ja tiedä ottelun pistemäärä – €3000 euroa on sinun. Kisassa on runsaasti muitakin palkintoja, sillä kisassa kakkoseksi sijoittunut saa €1500 käteistä ja kolmaskin vielä €500. Kaikki voitot ovat käteispalkintoja, joten niitä ei tarvi kierrättää, marinoida tai polttaa, vaan voit kotiuttaa ne välittömästi kun rahat näkyvät pelitililläsi.

Kampanjaan pääset osallistumaan tästä linkistä! Muistathan lukea säännöt läpi, jottei tule yllätyksiä.