Tyhjätaskusta taivaisiin: CONFERENCE CHAMPIONSHIPS

4 parasta jäljellä, ja silti molempiin tämän illan otteluihin löytyy selvät ennakkosuosikit. Selvät suosikit näkyvät myös kertoimisssa, joka  taas hankaloittaa todella paljon hyvien pelikohteitten löytämistä. Hyviä kohteita kuitenkin löytyy ja niistä lisää tässä jutussa.

Kohteet ja niiden kertoimet ovat totutusti Nordicbetin listoilta. Nordicbetillä pelaaminen kannattaa tänään muutenkin, koska yhtiö jakaa 2 matkaa Super Bowliin kaikkien tällä viikolla rahaa tallentaneiden kesken. Lisää matkasta ja kilpailun säännöistä löydät täältä.

22:05 Seattle Seahawks – Green Bay Packers

Lopputulokseen emme ota kantaa, koska yli TD:n tasoitukset tuntuvat todella hölmöiltä tässä vaiheessa pudotuspelejä.

Davante Adams yli 31.5 kiinniotettua jaardia 1.85

Davante Adams otti roolia jo viime viikolla keräten tilastoihinsa yli 100 jaardia ja 1 TD:n. Jos Packers haluaa voittaa tämän iltaisin ottelun pitää valmennuksen luottaa edelleen rookie Adamsiin. koska Randall Cobb ja Jordy Nelson tulevat olemaan liigan parhaan takakentän erikoisvartioinnissa. 32 jaardin saavuttaminen voi onnistua jo yhdellä isolla onnistumisella, joten raja on allekirjoittaneen mielestä hyvinkin alhainen.

Kam Chancellor yhteensä yli 6.0 taklausta ja avustusta 1.80

Kam Chancellor keräsi Seahawksin ensimmäisessä pudotuspeliottelussa yhteensä 11 taklausta ja oli sillä määrällä joukkueensa aktiivisin taklaaja. Siksi tämän iltainen raja tuntuu hyvinkin alhaiselta. ILLAN PARAS KOHDE ENNAKKOON!

01:40 New England Patriots – Indianapolis Colts

New England Patriots – Indianapolis Colts +5,5 1 1,79

Andrew Luck on pelimies ja sitä allekirjoittanut ei lähde kieltämään. Viime viikolla Colts kuitenkin voitti ainoastaan rahalla kasatun joukkueen, jonka suurimpana tähtenä tuikki vanha ja väsynyt Peyton Manning. Tällä viikolla vastasssa on huomattavasti parempi JOUKKUE, jonka tähtenä toimii vanha mutta edelleen loistava Tom Brady. Colts oli ennen pudotuspelien alkua allekirjoittaneen mielestä ”vaarattomin” joukkue, ja sitä mielipidettä ei ole muuttanut edes helpohkot voitot. Coltsin pääseminen AFC:n finaaliin kertoo mielestäni enemmän AFC:n heikosta tasosta kun Coltsin loistokkuudesta. Patriots lähteekin allekirjoittaneen mielestä illan otteluun VALTAVANA ennakkosuosikkina!

Ensimmäisen touchdownin tekijä: R.Gronkowski tai L.Blount (tuplamahdollisuus) 4.25

Patriots lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina ja sen takia Patriots tekee todennäköisemmin ensimmäisen TD:n. Patriotsista TD:n todennököisimmin tekee Rob Gronkowski, mutta lähellä maalia LeGarrette Blountin todennäköisyys kasvaa ja sen takia hänet otetaan toiseksi mahdollisuudeksi mukaan. Blount teki viime vuonna pudotuspeleissä Coltsia vastaan 4 TD:tä, joten häneltä ainakin löytyy kokemusta siitä kuinka Coltsia ”nöyryytetään”.

Enemmän kiinniotettuja jaardeja: Danny Amendola +2,5 – Hakeem Nicks 1 1.85

Kohdetta suositteli yksi Tyhjätaskusta taivaisiin seuraajista ja allekirjoittanut hyväksyi sen, joten sen vuoksi kohde löytyy tipseistämme. Kohdetta vinkannut seuraaja perusteli valintaansa Danny Amendolan kasvaneella roolilla ja Hakeem Nicksin väsyneillä otteilla, otteidensa  vuoksi Nicks onkin pudonnut jo Coltsin 4. laitahyökkääjäksi. Tähän allekirjoittanut lisää vielä keskushyökkääjä Dan Herron roolin, koska Herron oli jo Broncos ottelussa todella suuressa roolissa ja sen vuoksi Coltsin laitahyökkääjät saivat totuttua vähemmän palloa.