Tyhjätaskusta taivaisiin: Viikko 12

NFL-kausi 2015 on tullut jälleen siihen taitepisteeseen, että enään yksikään joukkue ei vietä vapaita viikkoja vaan jokaiselle joukkueelle löytyy tästä eteenpäin viikottainen taistelupari. Tänään on kuitenkin hieman poikeuksellinen kierros, koska marraskuun viimeinen viikko sattui kyseiselle viikolle. Marraskuun viimeinen torstai taas on siitä erikoinen päivä, että Yhdysvaltalaiset viettävät silloin kiitospäiväänsä ja NFL kunnioittaa kyseistä juhlapäivää tarjoamalla faneilleen peräti kolmen ottelun verran jenkkifutista. Siksipä siis tämän illan kierros kutistui normaalista sunnuntaista kolmen ottelun verran.

Typistynyt kierros ei kuitenkaan haittaa, koska tämänkin illan kohteista löytyy muutamia erittäin maukkaita kertoimia. Vaikka tämän illan kierrokselta ei löydy yhtäkään Carolina Panthersin kaltaista aivopierua, jolla vedonlyöntitoimistot tarjosi asikkailleen käytännössä ilmaista rahaa torstai-iltana.

Tyhjätaskustan varmin valinta

20:00 Washington Redskins – New York Giants yli 45.5 pistettä 1.76

Tähän kohteeseen on yksinkertaisesti perusteena se, että ottelussa kohtaa kaksi selvästi parempaa hyökkäystä kun puolustusta. Eli yksinkertaisesti molempien joukkueiden hyökkäykset on puolutuksiaan huomattavasti parempia, joka taas takaa pisterikkaan ottelun. Lisäksi ottelussa voi olla panoksena jopa pudotuspelipaikka, joten yritystä ei tule puuttumaan.
Ottelu on myös Nelonen pron ja Ruutu-palvelun TV-ottelu, joten se tullaan selostamaan kaikille Nelosen katselijoille suomeksi.

Tyhjätaskun rekkakohteet

23:25 Seattle Seahawks – Pittsburgh Steelers 2 2.65

Allekirjoittaneen mielestä illan paras ottelu ja samalla Nordicbet tarjoaa vierasjoukkueeseen uskoville hienoista ylikerrointa. Allekirjoittaneen mielestä Seattle Seahawks ei ole esittänyt vielä tällä kaudella yhtään mitään ja silti joukkue lähtee viikosta toiseen kertoimienlaskijoiden mielestä otteluihin suosikkina. Tämä onkin asia mikä monien vedonlyöjien pitäisi ottaa huomioon, koska esimerkiksi tänään vastassa huomattavasti kuumempi joukkue, joka pystyy voittamaan lähes minkälaisen ottelun vain.

Tyhjätaskun hakukohde

03:30 Denver Broncos – New England Patriots 1 2.20

Patriotsin sairastuvalla on kohta enemmän pelaajia kun vaihtopenkillä ”alkuperäisiä” pelaajia. Joten jossain kohtaa niiden loukkaantumisten tarvitsee tulla esille ja tänään voi olla se kohta, koska vastaan asettuu yksi sarjan kuumimmista puolustuksista. Lisäksi Broncosin kotietua ei kannata väheksyä ja siksipä allekirjoittanut tulee naulaamaan kyseisen kohteen moneen tämän illan lappuun.

Kansikuva: Getty
Twitter: @Tyhjatasku