Tyhjätaskusta taivaisiin: viikko 15

Viime viikolla oltiin vähän hakuteillä, mutta tämä viikko on lähtenyt jälleen hyvin käytiin kun Tyhjätaskun Facebookissa haisteltiin niin maanantain ottelun tasaisuus kuin torstaina tarjoiltu ylikerroin. Joten eiköhän jatketa samaan malliin viikko loppuun ja oteta tänään kunnon potti kotiin.

Tyhjätaskun varma:

20:00 Buffalo Bills +3.5 – Green Bay Packers 2 1.88

Ottelu tuntuu ennakkoon hyvin varmalta vierasvoitolta, mutta voittomarginaali ei välttämättä ole kovinkaan suuri. Joten tyydymme pelaamaan ainoastaan – 3,5 pisteen tasoitusta ja varmistelemaan sitä kautta kohteen osumista. Bills-puolustus varmasti pystyy haastamaan vastustajansa, mutta jotenkin on vaikea uskoa Bills-hyökkäyksen tekevän yli 14 pistettä. Joten osumaan ei vaadita kun Packersin 3 TD:tä, jonka ei pitäisi olla mitenkään mahdotonta.

Tyhjätaskun rekkakohteet:

20:00 Indianapolis Colts – Houston Texans +7.0 2 1.80

Houston Texans taistelee edelleen paikasta pudotuspeleissä ja tämän ottelun tärkeyttä ei voi sen vuoksi vähätellä. Tappiolla Texans on käytännössä ulkona pudotuspeleistä ja taas voitolla joukkue voi vielä taistella jopa divisioonansa voitosta! Joten vierasjoukkueen asenne pitäisi olla ottelun alusta asti loistava. Indianapolis Colts lähtee otteluun ilman suurempia paineita, koska joukkueella on vielä monta mahdollisuutta varmistaa paikkansa pudotuspeleissä. Coltsin osakkeita laskee myös loukkaantumiset, ja niiden vuoksi juoksuhyökkääminen tulee olemaan vaikeaa koko loppukauden ajan. Joten JJ Wattin johdattelema vierasjoukkue lähtee allekirjoittaneen papereissa jopa pienoisena suosikkina otteluun. Texansin voittoa pitää toivoa myös JJ Wattin kannalta, Watt kun ei voi voittaa hänelle kuuluvaa MVP-pystiä ellei Texans selviä pudotuspeleihin.

Cleveland Browns – Cincinnati Bengals yli 44 pistettä

Johnny ”Johnny Football” Manziel on jo yksistään tarpeeksi hyvä syy, jotta kohteen voi ottaa lapulleen. Manziel kun on pelaaja joka varmasti herättää kotijoukkueen hyökkäyksen, ja sitä kautta Browns-hyökkäys tulee olemaan viime viikkoja tehokkaampi. Toisaalta Manziel tulee varmasti myös tekemään 1-2 isoa virhettä jonka seurauksena vierasjoukkue pääsee hyökkäämään hyvistä kenttäasemista – joten ottelussa tullaan varmasti näkemään mukavasti pisteitä ja sen vuoksi tämä kohde lähtee lapulle.

Erikoiskohteet:

Pelaajakohtaiset erikoisvedot eivät ole vielä pelattavissa, joten julkaisemme ne myöhemmin tämän jutun Facebookin kommenttikentässä.