Cage-titteli taas jaossa Vantaalla – sinäkin voit olla VIP-voittaja

Cage

Kamppailulajien kotimainen kevätsesonki polkaistaan toden teolla käyntiin lauantaina Vantaalla Cage 25 -ammattilaisillassa. Häkkiin kiipeää tuttuun Cage-tyyliin suomalaisen vapaaottelun nuorta kermaa, vaikka kovimmat starat ovatkin vaihteeksi singahtaneet maailmalle.

Illan ehdottomasti kiinnostavin ottelu on aina kiehtova kahden kotimaisen taistelijan kohtaaminen. Ja nyt on ottelun panoskin kohdallaan, sillä tapahtuman pääottelussa Vaasan Glenn Sparv yrittää riistää välisarjan Cage-tittelin helsinkiläiseltä Kai Puolakalta.

Asetelma on tiukka, sillä vastakkain on kaksi erittäin tasaista ja ennen kaikkea melko samantyyppistä ottelijaa. Puolakka on kaksikosta kokeneempi ja kamppailukansalle tutumpi, mutta reilun vuoden pääasiassa Thaimaassa huippuleirillä ammattilaisena treenaillut Sparv tuo sopivan annoksen tuntemattomia muuttujia kehään. Sparv on muuten urheilullisesta perheestä, hänellä on Tim-niminen veli, joka kuulemma höntsää jalkapalloa.

En lähde tätä matsia sen enempää povaamaan, mutta toteanpa vain, että tasaisuudesta kertoan kummallekin on tarjolla pelaamisen arvoista kerrointa, jos ja kun oma suosikki on selvillä. Puolakka on aiheellisesti lievä ennakkosuosikki, mutta kumman tahansa voittajan pelaaminen on perusteltavissa. Rahapelien ystävät katsastakoot vaikkapa Betsafen kertoimet pääotteluun ja muutamaan muuhun koitokseen TÄSTÄ.

Lompakon lihottamisen lisäksi juuri sinä voit olla Vantaalla voittaja muutoinkin. Mestaruusvöitä jaetaan vain häkissä, mutta Betsafe jakaa halukkaille vielä VIP-paketteja iltamaan. Osallistuminen on hävyttömän helppoa tällä kertaa, kas näin:

Cage 25 VIP-kisa

Haluatko nähdä Cage 25 -illan kuumat tapahtumat parhailta paikoilta hyvässä seurassa? Tilaa faneille.com -uutiskirje perjantaiaamuun klo 10.00 mennessä ja osallistut automaattisesti VIP-lippujen arvontaan. Uutiskirjeen saat tilattua tästä:

Cage-illassa nähdään tositoimissa kotimaan kärkinimiä, muun muassa Kai Puolakka, Joni Salovaara ja Mikael Silander. Me tarjoamme kahdelle onnekkaalla voittajalle kahden hengen VIP-paketit eli saat ottaa kaverisikin mukaan.

Palkinto eli kahden hengen VIP-paketti sisältää ruokailun VIP-ravintolassa, kaksi ruokajuomaa ja lisäksi ringside-paikat permannon VIP-katsomossa – matseja voi katsoa joko ravintolassa (anniskelu) tai permannolla häkin vieressä (ei anniskelua).

Osallistu siis perjantaiaamuun mennessä. Voittajalle ilmoitetaan perjantaina klo 11 mennessä sähköpostilla. Ole siis tarkkana heti kilpailun päätyttyä.

VIP-passit odottavat Vantaan Energia Areenan ovella lauantaina klo 17 alkaen ja ruokatarjoilu on klo 17-19. Ottelut alkavat klo 18.

Mitä vielä odotat?