Keskiviikkokisa – 6 oikein tuloksia löytyi

keskiviikkokisa-televisio-uhdNB_rgb_pocKeskiviikkokisan kuukauden sponsorimme NordicBet otti heti luulot pois. Viime viikon kilpailun palkintona oli huikea LG:n 55″ 4K Ultra HD 3D LED televisioNordicBet on siis tämän kuukauden sponsorimme ja vastaa palkinnoista joka viikkoisissa keskiviikkokisoissamme.

Kilpailussa tehtävänä oli arvata 1×2 -merkein oikeat tulokset jääkiekon MM-kilpailujen avauskierroksen otteluihin. Ottelut eivät menneet aivan yllätyksettömästi. Siitä pitivät huolen Leijonat häviämällä Latvialle sekä Kanada pelattuaan varsinaisella peliajalla tasapelin Ranskan kanssa. Tässä tulokset ja oikea rivi:

Oikea rivi on siis : 2 x 2 x x 2 2 1

Yhtään oikeaa riviä ei löytynyt, eikä edes yksi väärin -tuloksia. Tällä kertaa siis kuuden kohteen oikein veikkaaminen riitti palkinnon arvontaan. Yksi herra pääsee kahdella 6-oikein -tuloksellaan mukaan arvontaan, sillä hän oli jättänyt saman rivin sekä facebookissa, että faneille.com -nettisivuilla.

Kuusi kohdetta oikein saaneet kilpailijat ja heidän rivinsä:

Lasse Mäkilä 222xx211

Ilkka Kiiski 222XX211

Ilkka Kiiski luotti riviinsä, sillä mies osallistui samalla rivillä myös faneille.com nettisivuilla. Ilkalle tästä siis kaksi lippua arvontaan.

Sami Salminen 222XX211

Kuten kilpailun säännöissä lukee. Palkinto arvotaan eniten oikeita merkkejä arvanneiden kilpailijoiden kesken. Mahdollisuutensa voittoon pystyi tuplaamaan osallistumalla kilpailuun sekä facebookissa että täällä sivuillamme. Kilpailun voittajan arvonta järjestetään faneille.comin Fanivideon kuvauksissa. Kannattaa siis olla kuulolla! Jollekin teistä tuo upea LG:n 55″ 4K Ultra HD 3D LED televisio lähtee! Ja mahdollisesti myös PlayStation 4, jos muistitte myös osallistua NordicBetin brackettiin.

Muistakaa olla kuulolla myös tänä keskiviikkona. Silloin ohjelmassa Eurooppa liigan finaali ja kisaa siis luvassa sen ympärille.