Keskiviikkokisa: Katso Leijonien pelit Ultratarkkuudella

keskiviikkokisa-televisio-uhd

Valko-Venäjän jääkiekon MM-kilpailut käynnistyvät perjantaina, joten pakkohan se on lyödä kunnon kilpailua tulille. Osoita olevasi todellinen jääkiekkotietäjä ja nappaa huikea palkinto kotiisi! Kilpailussa sinun tehtävänä on tietää jääkiekon MM2014 kilpailujen avauskierroksen pelien oikeat voittajat.NB_rgb_poc

Keskiviikkokisan kuukauden sponsorimme NordicBet ottaa heti luulot pois. Kilpailun palkintona huikea LG:n 55″ 4K Ultra HD 3D LED televisio. NordicBet on siis kuukauden sponsorimme ja vastaa palkinnoista joka viikkoisissa keskiviikkokisoissamme. Jos tämä meininki jatkuu, tulee tästä huikea kuukausi. Kannattaa siis pysyä kuulolla!

Kilpailussa sinun tehtävänä on tietää jääkiekon MM2014 kilpailujen avauskierroksen otteluiden oikeat voittajat. Avauskierroksen pelit ovat:

Sveitsi-Venäjä, Ranska-Kanada, Valko-Venäjä-USA, Slovakia-Tshekki, Kazakstan-Saksa, Italia-Norja, Suomi-Latvia sekä Ruotsi-Tanska.

Veikkaus jätetään pitkävetomerkein (1X2) ja sinun tehtäväsi on siis tietää mahdollisimman moni oikein. Tuplaa mahdollisuutesi voittoon jättämällä veikkauksesi Faneille.comin facebookiin JA myös tämän postauksen kommenttikenttään. Esimerkkivastauksen muoto: 221X221X

Kaiken tämän lisäksi, jos voittajalla on NordicBetin pelitili ja hän on osallistunut Jääkiekon MM-Jackpotiin vähintään euron rivillä, heittää sponsorimme kaupanpäälle vielä PlayStation 4 pelikonsolin. Näin pääset pelaamaan myös änäriä ultraterävällä kuvalla.

Käy lukaisemassa kattava MM2014-paketti sivuiltamme ja tee omat johtopäätöksesi, millä palkinto lähtee kotiisi.

Muista myös osallistua NordicBetin MM-Jackpotiin ja laittaa muutakin betsiä MM-kisoista sisään!

Palkinto

LG 55″ 4K Ultra HD 3D LED televisio (LG-55LA965W) + PlayStation4 pelikonsoli

Säännöt & ehdot

1. Kilpailussa palkitaan eniten oikeita merkkejä veikannut kilpailija
2. Jos kilpailussa ei löydy 8-oikein tuloksia, palkitaan seuraavaksi paras veikkaus. Jos useampi kilpailija on jättänyt palkintoon oikeuttavan veikkauksen, arvotaan palkinto näiden veikkaajien kesken.
3. Televisiopalkinnon voi voittaa osallistumalla kilpailuun. PlayStation 4 pelikonsoli lähtee mukaan jos kilpailun voittaja on osallistunut myös NordicBetin Jackpottiin vähintään euron rivillä.
4. Kilpailun voittajan on oltava vähintään 18-vuotias
5. On voittajan vastuulla huolehtia, että pystyy vastaanottamaan palkinnon
6. Palkintoa ei voi vaihtaa, myydä tai luovuttaa eteenpäin
7. Jos voittaja ei pysty vastaanottamaan palkintoa, se luovutetaan seuraavalle oikean vastauksen jättäneelle kilpailijalle
8. Osallistuessaan kilpailuun kilpailija suostuu siihen, että hänen kuvaansa voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin
9. Osallistuminen päättyy perjantaina 9.5.2014 klo 16.40
10. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun kahdesti jättämällä vastauksen sekä Facebookiin kilpailupostauksen kommenttikenttään että Faneille.com verkkosivuille
11. Faneille.com pidättää oikeuden muutoksiin