Vuoden 2016 tarjous: 50 sentillä Super Bowliin

Super Bowl numero 50 pelataan 7. helmikuuta San Franciscossa. Jotenkin on tunne, että tämä reissu on pedattu juuri sinua varten, arvon vedonlyönnin ystävä.

Betsafe löi saman reissun tiskiin jo vuosi sitten, joten esittelyjä ei varmaankaan kaivata. Paitsi siltä osin, että nyt on kyseessä Super Bowlin juhlavuosi. Joten eiköhän lähdetä kerroinkisan kautta reissuun? Hyvä. Nyt tarkkana, ettei käy samalla tavalla kuin Seahawksille viime keväänä.

Etsimme kahta taidokasta betsaajaa, joten nyt onnenhatusta kiinni.

BREAKING 8. tammikuuta: Saimme kaivettua NBA-huippumatsin liput Super Bowlin oheen, joten myös korisfanit mukaan! Warriors-Thunder. Curry-Durant. Green-Westbrook. Uskomaton ilta Oraclella luvassa. Lauantaina NBA:ta, sunnuntaina Super Bowl.

Kisa käytiin vain ja ainoastaan Betsafella.

Ohjeet ja säännöt

1. Hae Betsafen urheiluvedonlyönnistä niin suuri kerroin kuin vain rohkenet. Kaikki haravat, vetomallit ja systeemit ovat sallittuja. Vain kertoimen koolla on väliä.

2. Panoksen tulee olla riviä kohden TASAN 0,50 €. Ei poikkeuksia, koska nyt on 50:s juhlavuosi.

3. Lähetä ONNISTUNUT Betsafen vetokuponkisi kuvankaappauksena sähköpostilla osoitteeseen vainparaskelpaa@gmail.com (Älä missään nimessä lähetä epäonnistunutta tai vaiheessa olevaa lappua. Äläkä lähetä kuponkia, jossa on jokin muu panos kuin 0,50 €. Lähetä lappusi tietokoneversiona.)

4. Kisa on voimassa la 2.1. – ma 25.1. kello 10.00. (Itse reissu käydään välillä 4.-8.2.)

5. Kisan TOP 5 -taulukkoa päivitetään noin kolmen vuorokauden syklillä. Betsafen asiakasehdot ovat voimassa normaalisti. Palkintoa ei voi luovuttaa missään olosuhteissa ystävälleen. Yksi palkinto per osallistuja. Kaksi suurimman kertoimen osunutta betsaajaa voittavat VIP-matkan.

Palkintojakkara

1. VIP-matka kaikkien aikojen Super Bowliin + VIP-aitioliput Cheekin keikalle
LISÄYS 8. tammikuuta: Laatulippu Warrios-Thunder-NBA-matsiin reissun yhteydessä

2. VIP-matka kaikkien aikojen Super Bowliin + VIP-liput Jokereiden matsiin
LISÄYS 8. tammikuuta: Laatulippu Warrios-Thunder-NBA-matsiin reissun yhteydessä

3. Oikeus meuhkata kaikille ystäville, että ”mä jäin näin lähelle sitä reissua”

(VIP-matka Super Bowliin sisältää hotellin, lennot, liput, yllätysnumeron, heikohkon huumorin.)

Eli nyt pelataan vain pääpalkinnosta. Tämä on kisa, josta Kimi olisi ylpeä. Ei hopeaa. Ei sääliä. Vain kultaa. Joten nyt 50 sentin kalat koukkuun, ja koko nuotta kerralla rantaan.

Voittajille ilmoitetaan maanantaina 25. tammikuuta sekä yksityisesti että julkisesti. Tästä alapuolelta näette kuvia Betsafen reissuilta kuluneen syksyn ajalta. Niiden myötä on syytä toivottaa onnea matkaan.

2 parasta voittakoon! #MennäänMennään #Betsafe

Lopputulos

Löytyy tämän linkin takaa.