NBA: San Antoniolle tappio – Portland jälleen vahvana

LaMarcus Aldridge oli viime yönä vireessä (Getty)

LaMarcus Aldridge taiteili viime yönä mukavat 43 pistettä (Getty)

NBA:n runkosarjan voittanut San Antonio Spurs menetti kotietunsa viime yönä häviämällä Dallas Mavericksille. Portlandin LaMarcus Aldridge oli sen sijana hurjassa vireessä Portlandin napattua jo toisen voittonsa Houstonista.

Spurs oli koko ottelun altavastaajana eikä pystynyt uhkaamaan Dallasin murskaavaa 113-92-voittoa. Joukkueen kompastuskiveksi muodostuivat lukuisat menetykset joita tuli yhteensä 22 verrattuna Dallasin seitsemään. Monta Ellis ja Shawn Marrion nautiskelivat vieraille 21 ja 20 pistettä, kun taas San Antonion paras oli 27 säkittänyt Manu Ginobili. Tony Parker jäi vain 12 pisteeseen ja Tim Duncan sai kasaan pisteen Parkeria vähemmän.

Portland oli hurjana jälleen Houstonissa, kun se otti jo toisen voittonsa otteluparissa 112-105-voitolla. Houston aloitti ottelun vahvasti Dwight Howardin johdolla, joka kasasi ottelussa yhteensä 32 pistettä. Hiljalleen Aldridge pääsi kuitenkin kuumaksi ja toi Portlandin rinnalle ja ohi. Aldridge upotti ottelussa jälleen hurjat 43 pistettä ollen joukkueensa selkeä ykköstähti. Näin Portland pääsee kotikentälleen herkullisista lähtöasetelmista.

Miami joutui jälleen tiukoille Charlottea vastaan, mutta kykeni hoitamaan ottelun nimiinsä 101-97 ja siirtyi näin 2-0 johtoon. Charlotten tähtipelaaja Al Jefferson pelasi hieman loukkaantuneena ja se näkyi joukkueen pelissä. Hän sai ottelussa kasaan 18 pistettä. Jeffersonin loukkaantumisesta huolimatta Bobcats taisteli voitosta aivan viimeisille sekunneille saakka, mutta puhti ei riittänyt aivan loppuun asti. LeBron James oli mestareiden tehokkain 32 pisteellä.

Yön tulokset:

San Antonio-Dallas 92-113, otteluvoitot 1-1

Houston-Portland 105-112, otteluvoitot 0-2

Miami-Charlotte 101-97, otteluvoitot 2-0

Viime yön top 5 pelit: