Keskiviikkokisa: Veikkaa Detroit-Boston ottelun lopputulos ja voita NHL 15

Sehän on keskiviikko ja kisan paikka. NHL-kausi on jo hyvässä vauhdissa, joten tällä viikolla suunnataan katseemme Pohjois-Amerikan pieniin kaukaloihin.

betsson logoHaluamme yhdessä sponsorimme Betssonin kanssa tarjota kaikille mahdollisuuden järjestää tulikuumia matseja myös omilla kotisohvilla, joten palkintona jaetaan yhteensä viisi kappaletta NHL 15 -pelejä valinnaisille konsoleille.

Ja tämä ei vaadi tällä viikolla mitään muuta kuin pikkasen tuuria tai taitoa. Ei siis tilinavauksia eikä asiakkuuksia ja skaba on siis aivan kaikille vanhoille ja uusille seuraajillemme avoinna.

Tiedä Detroit-Boston ottelun lopputulos

Tehtäväsi on tällä kertaa tietää paljonko päättyy ottelu varsinaisella peliajalla Detroit Red Wingsin sekä Boston Bruinsin välillä. Bostonin alkukausi on ollut hieman takkuinen ja ainakaan hyökkäyspeli ei ole vielä soljunut viime kauden tapaan. Bruins on tehnyt neljään otteluun vain neljä maalia. Bostonin osalta paljon siis ratkaisee: ”Is It TuukkaTime”!? Detroit on pelannut vasta kaksi ottelua, mutta niistä toisessa se kukisti juuri yön vastustaja Bostonin lukemin 2-1. Kumpikin joukkue kuitenkin kuuluu totutusti ennakoissa Itäisen konferenssin kärkijoukkueisiin.

Toimi näin:

Veikkaa Detroit-Boston ottelun lopputulos Faneille.comin facebookin kilpailupostaukseen. Vain yksi vastaus per osallistuja. Varmistathan että seuraat meitä facebookissa. Kilpailuaika päättyy torstaina aamuyöstä klo 02.55.

Esimerkkivastaus: 0-3

nhlPalkinto:

Kaikkien oikean tuloksen arvanneiden kesken jaetaan viisi NHL 15 -peliä. Jos oikeita tuloksia on enemmän, suorittaa arvovaltainen kilpailuraati arvonnan.

Säännöt ja Ehdot:

  1. Kilpailu on avoin kaikille Faneille.comin seuraajille. Jos et vielä seuraa (tykkää) meistä Facebookissa niin käy klikkaamassa sitä kuuluisaa peukkua.
  2. Kilpailussa tehtävänä on arvata oikein 16.10.2014 klo 03.00 pelattavan Detroit-Boston -pelin varsinaisen peliajan lopputulos. Oikeiden vastausten kesken arvotaan viisi (5) kappaletta NHL 15 -pelejä valinnaisille pelikonsoleille.
  3. Jos oikeita tuloksia löytyy alle viisi, suoritetaan ylimääräinen arvonta kaikkien osallistuneiden kesken.
  4. Kilpailuaika päättyy 16.10.14 klo 02.55.
  5. Faneille.com pidättää oikeuden muutoksiin, jos jotain ollaan sössitty