HPK – Pelicans -ottelun jälkipyykki: Ville Nieminen ja Pelicansin fysioterapeutti heittivät tavaraa jäälle – katso video

Eilisessä Hämeenlinnan jääkiekko-ottelussa kuumentunut Pelicansin Ville Nieminen ja joukkueen fysioterapeutti Juha Nakari selviävät eilisestä tempustaan ulosajolla ilman toimitsijakieltoa.

Toisessa erässä Pelicansin Hannes Björninen taklasi rajusti HPK:n Niclas Luceniusta ja hänen päänsä retkahti tilanteessa ilkeän näköisesti. Lisäksi Luceniuksen nenään tuli verta vuotava haava. Taklauksen jälkeen HPK:n Miro Karjalainen hyökkäsi Björnisen kimppuun, mutta sai tilanteesta vain henkilökohtaisen 10 minuutin rangaistuksen, joten HPK pääsi pelaamaan viisi minuuttia ylivoimaa.

HPK:n johtomaali ylivoimalla oli Ville Niemiselle liikaa ja kentälle lensi kirosanojen saattelemana kolme juomapulloa, Niemisen puvun takki, juomapullon kansi ja hartiasuojus. Tilanteen voit katsoa videosta alapuolelta. HPK voitti ottelun lopulta maalein 5-3.