Barkov johdatti Panthersin taas voittoon tehoilla 1+2, Esa Lindell tälläsi osuman Dallasille ja Kotkaniemi syötteli Columbuksen nurin

Viaplay LogoKaikki NHL-ottelut ja kohokohdat suorana Viaplayn kanavilta, myös jälkilähetyksinä.

Carolina Hurricanes – New York Rangers 1-2

Henrik Lundqvist torjui peräti 43 kertaa ja jätti Carolinan parhaat pistemiehet nollille. Rangers kuittasi edellisen 0-3-kotitappionsa Carolinalle.

Florida Panthers – Buffalo Sabres 4-2

Alexander Barkov pelasi toisen vahvan ottelun putkeen ja keräsi tehot 1+2. Panthersin maalihanat aukesivat vasta päätöserässä, jonka joukkue vei 4-1. Jonathan Huberdeau oli Barkovin tukena teholukemilla 2+1.

Barkovin tehoillan kooste tästä:
New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins 3-4

Penguins paranteli asemiaan playoff-viivan tuntumassa. Devils on jäänyt viimeisestä pudotuspelipaikasta jo 15 pistettä.

Philadelphia Flyers – Tampa Bay Lightning 2-5

Itäisen konferenssin kärkijoukkue otti kotijoukkueelta luulot pois jo avauserässä, viemällä sen nimiinsä 3-0. Lightning on ollut todella tehokas maalien osalta, sillä se on viimeistellyt lähes neljä maalia ottelua kohden tällä kaudella. Tehtyjä maaleja on 242 ja maaliero on +80. Voitto oli Tampalle jo seitsemäs perättäinen.

Montreal Canadiens – Columbus Blue Jackets 3-2

Jesperi Kotkaniemi syötti kaksi Canadiensin maaleista. Tomas Tatar teki voittomaalin kolmannessa erässä ja Kotkaniemi oli mukana juonimassa osumaa.

Kotkaniemen syöttöpisteet tästä videosta:
Minnesota Wild – Anaheim Ducks 0-4

Minnesota on kerännyt kymmenestä edellisestä ottelusta vain viisi pistettä ja sinnittelee viimeisellä pudotuspelipaikalla. Ducks on piristynyt hieman ja otti nyt kolmannen voittonsa edelliseen neljään peliin. Mikael Granlund laukoi seitsemän kertaa ilman tulosta. Ryan Miller torjui nollapelissä 31 kertaa.

St. Louis Blues – Toronto Maple Leafs 3-2JA

Blues on voittanut 11 ottelua putkeen ja nousi jo 6. sijalle omassa konferenssissaan. Kasperi Kapanen sai syöttöpisteen Toronton 2-2-tasoitusmaaliin.

Dallas Stars – Nashville Predators 3-5

Esa Lindell viimeisteli kauden 8. maalinsa ylivoimalla ja tasoitti ottelun 2-2:een toisessa erässä. Lindell ja Roope Hintz saivat syöttöpisteet Tyler Seguinin 3-2-maaliin. Pekka Rinne torjui 36 kertaa. Rinteen virkaveli Anton Khudobin oli Rinnettä työllistetympi, hänelle kirjattiin 42 torjuntaa. Dallas on voittanut vain yhden viimeisestä kuudesta ottelustaan, voitettuaan sitä ennen viisi peliä putkeen.

Suomalaisten tehot tältä videolta:
Edmonton Oilers – Arizona Coyotes 2-3RL

Mikko Koskinen torjui Oilersin paidassa 33 kertaa. Oilers on voittanut vain yhden ottelun pitkään aikaan, tappioita on 12. Coyotes nousi pisteen päähän pudotuspeliviivasta.

Kansikuva: Joel Auerbach/Getty Images