Bostonissa rähistiin – Zdeno Chara runnoi Evander Kanen, joka keräsi muhkean jäähymäärän

Viaplay LogoNHL-kauden kaikki ottelut ja huippuhetket suorana Viasatilta ja Viaplaysta

Boston Bruins ja San Jose Sharks kohtasivat viime yönä ja Boston vei pisteet kotihallissaan maalein 4-1 – etenkin vahvan toisen erän ansiosta, jonka Bruins voitti 3-0.

Maalien lisäksi ottelussa tapeltiin kolme kertaa ja kolmannessa erässä jäähyjä kertyi varsin paljon. Jäähyistä valtaosan sai Evander Kane, jolle kirjattiin ottelussa yhteensä 31 jäähyminuuttia. Kanen ja Zdeno Charan välillä oli jo aiemmin ollut pientä kahakkaa ja Chara sanoi muutaman sanan Kanelle, kun tämä rähisi Sean Kuralyn kanssa 2. erässä. Kane sai tuolloin pienestä nujakasta 2+2 minuuttia.

Kolmannessa erässä Kane taklasi Charaa ja Chara antoi hetkeä myöhemmin samalla mitalla takaisin, jolloin tappelu oli valmis. Kane kaatoi aluksi Charan jäähän ja sai pari iskua perille, mutta Chara nousi nopeasti pystyyn ja löi muutaman iskun Kanen päähän ennen kuin tuomarit tulivat väliin. Kane sai tappelun aloittajana kaksiminuuttisen, viisi minuuttia tappelusta, pelirangaistuksen ja kymmenen minuutin henkilökohtaisen jäähyn, joten mies ajettiin ulos.

Ennen tappelua Charan olkapää osui Kaneen varsin rumasti ja siitä annettiin kahden minuutin jäähy, mutta temppu voisi olla jopa pelikiellon arvoinen. Toki Charan ollessa kyseessä – mies on niin valtava ”kaappi”, että 17 senttiä lyhyempi Kane jäi pahasti jalkoihin. Taklaus tosin tulee hieman puun takaa.