Carey Price Montreal Canadiensin kaikkien aikojen tilastokärjeksi

Viaplay LogoNHL-kauden kaikki ottelut ja huippuhetket suorana Viasatilta ja Viaplaysta

Montreal Canadiens kaatoi kotihallissaan Detroit Red Wingsin viime yönä maalein 3-1. Canadiensin voiton takuumiehenä maalin suulla torjui Carey Price, joka kirjasi ottelusta voiton lisäksi 20/21 torjuntaa.

Torjuntamäärät eivät päätä huimanneet, mutta Price oli parhaimmillaan monessa tilanteessa. Ensimmäisessä erässä Price torjui Andreas Athanasioun läpiajon, toisessa erässä mies pysäytti Justin Abdelkaderin ja Frans Nielsenin läheltä tulleet ohjaukset ja kolmannessa erässä Tyler Bertuzzin laukaus läpiajon päätteeksi pysähtyi Pricen patjaan.

Price sai 315 voittoa täyteen ja sillä lukemalla hän ohittaa legendaarisen Canadiens-ikonin, Jacques Planten, kaikkien aikojen voittotilastossa Montreal Canadiensin maalivahdeista.