Coors Light Stadium Series, New Jersey Devils – New York Rangers 3-7

Olipahan ottelu eiliseen iltaan. Eteläisessä Bronxissa reippaat 50000 ihmistä saivat kyllä vastinetta rahoilleen upean matsin merkeissä (Rangers fanina näin ainakin). NYR meni kahden maalin takaa-ajoasemasta 7-3 voittoon. Sinipaitojen hahmo oli ottelun toiseen erään kaksi maalia viimeistellyt Mats ”Zuuuu…” Zuccarello. NHL:n ulkoilmaotteluissa ei ole kukaan vielä iskenyt hattutemppua. Eilen lähelle pääsi siis Zuccarello sekä Devilsin Partik Elias kahdella maalilla. Derek Stepanista tuli kolmanteen erään ensimmäinen onnistuja rankkarissa ulkoilmaottelussa. Jaromir Jagr keräsi ottelussa kaksi syöttöä.

2014 Coors Light NHL Stadium Series - New York Rangers v New Jersey Devils

Martin Brodeurilla ei ollut uransa paras päivä. Mies vaihdettiin pois maalilta kolmanteen erään, kun taakse oli jo sujahtanut kiekko jo kuusi kertaa. Epäonneakin oli matkassa, kun muutama maali pomppi sisään hieman onnekkaasti.

”Some of the goals they scored on, they didn’t even shoot on net. It went off of them or off of our guys. Tough break, tough game to be a part of. You’re looking forward to these types of events. When you have a result like that, it’s not fun.” – Martin Brodeur, USA Today

Ottelun oli viihdyttävä. Sitä juuri mitä normaalisti Manhattanilla kaivataan. Maaleja nähtiin monen muun ulkoilmaottelun edestä. Pakkasta kiekon tippuessa oli noin neljä astetta, mutta yleisö piti pelaajat lämpimänä ja peli vastaavasti lämmitti yleisöä. Toisessa erässä alkanut lumisade vaikeutti pelaajien toimia kentällä, mutta sehän kuuluu mausteena juuri näihin otteluihin. Jään laatukin sai pelaajilta ja valmentajilta palautetta pelin edetessä. Olosuhteet ovat samat kummallekin joukkueelle ja minä henkilökohtaisesti viihdyin ottelun parissa. Nyt vain odottamaan jo seuraavaa.

Seuraava ottelu Yankee Stadiumilla pelataan jo muutaman päivän päästä, kun Rangers kohtaa ”vieraissa” New York Islandersin. Eilisestä lähetyksestä kävi minullekin selväksi, miksi nämä ottelut on merkattu Rangersin vieraspeleiksi. Joukkueella on sopimus kaupungin kanssa, että se saa verohelpotuksia jos se pelaa kaikki kotiottelunsa Manhattanilla. Näin mahdollisuuksien maassa..

Tässä vielä kooste eilisestä maali-ilottelusta.