Koominen tilanne – Winnipeg-valmentaja käytti vahingossa alatyylistä ilmaisua – lehdistö repesi nauruun

Viaplay LogoNHL-kauden kaikki ottelut ja huippuhetket suorana Viasatilta ja Viaplaysta

Winnipeg Jetsin valmentaja Paul Maurice antoi lehdistölle pitkän haastattelun, joka päättyi koomiseen mokaan. Maurice puhui erityisesti joukkueen ykkösketjusta ja siinä monta ottelua pelanneesta Patrik Laineen roolista.

Laine on istutettu ykkösketjuun Mark Scheifelen ja Blake Wheelerin rinnalle. Jetsin valmentaja on ohjannut Laineen maalinteon lisäksi työteliäämmän voimalaiturin rooliin ja uskoo 20-vuotiaan suomalaislaiturin kehittyvän entistäkin vahvemmaksi ja monipuoliseksi jääkiekkoilijaksi.

Maurice kehuu Lainetta, joka on viimein omaksunut työnteon merkityksen ja uskoo isokokoisen suomalaisen kehittyvän erinomaiseksi voimahyökkääjäksi. 193-senttisen ja satakiloisen Laineen raamit ovat ainakin kunnossa tähän rooliin.

Haastattelun lopuksi nähtiin koominen tilanne, sillä puhuessaan Laineen roolista ykkösketjussa, Maurice käytti A-line -nimityksen sijaan termiä A-hole. Mies virnisti ja korjasi lausuntoaan nopeasti, mutta vahinko oli jo tapahtunut ja taustalta kuului pientä naurun tirskuntaa. Ilmaisu tarkoittaa suomeksi p-reikää ja se on hieman lievempi kuin todella alatyylinen ”a**hole”.

Lopulta Maurice yritti toistaa ”A-ketjukommenttiaan” ja mies jatkoi ”taidan punastua tuosta, mutta kyllä te taidatte tietää, mitä tarkoitin ja eiköhän tämä haastattelu ollut tässä”. Toimittajat repesivät joukolla nauruun, Mauricen poistuttua nopeasti paikalta.

Haastattelun koominen kohta näkyy twiitin loppupuolella.

Lähde: Twitter

Kansikuva: Minas Panagiotakis/Getty Images