Mikael Granlund – torjuntaprosentti 100

Viaplay LogoNHL-kauden kaikki ottelut ja huippuhetket suorana Viasatilta ja Viaplaysta

Minnesota Wild otti viime yönä toisen voittonsa putkeen kaatamalla Detroit Red Wingsin maalein 3-2 ja joukkue nousi taas pudotuspeliviivan yläpuolelle sijalle 8. Voittoja joukkue kaipaa kipeästi viiden ottelun heikomman jakson jälkeen, sillä peräti kuusi joukkuetta on viiden pisteen sisällä, playoff-rajan ympärillä.

Viime yönä 32 laukausta pysäyttänyt Wildin maalivahti Devan Dubnyk oli yksi voiton arkkitehdeistä, mutta yksi lapsus oli maksaa hänelle maalin ottelun 1. erän 14. minuutilla. Dubnyk seikkaili kaukana maalistaan ja menetti kiekon Red Wings -hyökkääjälle. Mikael Granlund oli kuitenkin valppaana ja pysäytti Darren Helmin laukauksen tyhjän maalin edessä.

Granlund pysäytti kiekon mailallaan, mutta varmisti tilanteen ojentamalla luistimen mailansa taakse – aivan kuin veskari varmistaisi mailalla pysäytettävän kiekon räpylällään mailan takana, mikäli kiekko pomppaisi jään pinnasta.