Sotshin Leijonat julkaistaan 7.1. klo 13, kilpailuun osallistuminen päättynyt (#leijonatsotshi)

Sotshi-kilpailu on päättynyt #leijonatsotshiTänään saadaan oikeat vastaukset loppuvuoden kilpailuun, jossa palkintona on matka Sotshin olympialaisiin matkassamme. Tehtävänä oli arvata oikea rivi antamastamme kymmenestä pelaajaparista: osa oli itsestäänselvyyksiä, osa oli vaikeita ja osa oli jopa vähän hulluja, mutta eihän näistä liian helppoja voi tehdä ja yllätyksille pitää jättää tilaa.

Erkka Westerlund paljastaa tänään joukkueensa ja viikonlopun nuorten maailmanmestaruus varmasti on vaikuttanut joukkueen kokoonpanoon viime hetkillä. Spekulaatio on pyörinyt kuumana ja mielenkiintoisia kenttäyhdistelmiä on pyörinyt useilla kanavilla. Julkistusta voi seurata monelta kanavalta, mutta Areenasta löytyi jo linkki, joten tarjoamme sen tähän. Jos haluaa kuunnella Tamin asiantuntevia kommentteja, Maikkarin Katsomon linkki löytyy tästä.

Osallistumisia kilpailuun tuli moneen kanavaan yli 500 kappaletta, joten meillä tulee kestämään hetki perata kaikki osallistujat ja vinkit läpi, mutta oikea rivi julkaistaan heti kun sen saamme maajoukkueen valmentajan listalta selville. Kaikki ennen keskiyötä 6.1.2014 tulleet osallistumiset ovat mukana, kuten säännöissäkin sanottiin.

Järjettömän iso kiitos vielä kaikille osallistuneille!