Salibandykauden huipennus lähenee – voita VIP-lippu Superfinaaliin

Kevään kiima kasvaa, kun Salibandyliigassa jyvät alkavat erottua akanoista. Miesten välieräjoukkueet ovat selvillä ja matka kohti Superfinaalia lyhenee päivä päivältä. Välieräpareiksi muodostui eeppisten puolivälieräsarjojen jälkeen Classic–Viikingit ja Happee–Oilers. Mitkä kaksi joukkuetta selviävät 16.4. Hartwall Areenalla pelattavaan Superfinaaliin?

Superfinaali aitiossa kaikilla herkuilla

Faneille.com tarjoaa yhdessä NordicBetin kanssa nyt Sinulle mahdollisuuden voittaa VIP-lipun salibandykauden loppuhuipennukseen, Superfinaaliin, joka pelataan 16.4. Hartwall Arenalla. Superfinaalissa pelaavat naisten ja miesten loppuotteluun selvinneet joukkueet ja finaali pelataan kerrasta poikki systeemillä ensimmäistä kertaa Suomen salibandyhistoriassa.

Lippuun kuuluu VIP-paikat Hartwall Arenan aitioon ruokailuineen ja juomineen yhdelle.

Näin osallistut

Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee veikata oikein välieräparien otteluvoitot ja välierien yhteismaalimäärä alla olevaan lomakkeeseen ohjeiden mukaisesti 27.3. klo 18.00 mennessä. Lisäksi Sinulla tulee olla aktiivinen NordicBetin pelitili, jolle olet pelannut vuoden 2016 aikana vähintään viisi euroa. Veikkaukset voi jättää myös Faneille.comin Facebookiin tämän jutun postauksen alle.

OTTELUPARIT: Classic–Viikingit ja Happee–Oilers

  Nimi (pakollinen)

  Oma rivisi (Ottelut järjestyksessä lomakkeen yllä - esimerkki 1X21X2)

  Juoksumäärä (supervuoropari mukana, ei kotaria - esim. 50)

  Sähköposti (pakollinen)

  Kotikaupunki

  Vastauslomakkeisiin ei siis pisteitä, pilkkuja tai muita välimerkkejä, numeroita, koukeroita, nimmareita, puumerkkejä tai emojeita. Jos ylimääräisiä merkkejä sisältävä vastaus jää meiltä tarkistuksessa huomaamatta, pesemme kädet siististi irti mahdollisesta ilman palkintoa jäämisestä.

  Säännöt ja ehdot

  1. Kisan järjestää Faneille.com, palkinnot tarjoaa NordicBet.
  2. Palkintoina yhden (1) hengen VIP-lippupaketti salibandyn Superfinaaliin Hartwall Areenalla (la 16.4.). Lippuun kuuluu aitiopaikat, ruokailu ja ruokajuomat Hartwall Arenalla, aitiossa.
  3. Veikkaa Salibandyliigan välieräparien otteluvoitot ja välierissä tehtyjen maalien määrä. Esimerkkivastaus: Classic–Viikingit 4–2 Happee-Oilers 135. Mikäli vastaus sisältää ylimääräisiä välimerkkejä tai muuta poikkeavaa, vastausten tarkistamista vaikeuttavia tekijöitä, kisan järjestäjällä on oikeus jättää vastaus huomioimatta.
  4. Lähetä vastauksesi Faneille.comin Facebookiin tämän jutun kommenttikenttään tai lähetä vastauksesi tässä postauksessa olevalla lomakkeella.
  5. Kilpailuaika on voimassa 27.3. klo 18.00 saakka, ellei toisin ilmoiteta.
  6. NordicBetin Yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.
  7. Vain suomalaiset ja täysi-ikäiset voivat osallistua.
  8. Osallistujalla on oltava aktiivinen NordicBetin pelitili ja hänen on tullut pelata vuoden 2016 aikana vähintään viidellä (5) eurolla NordicBetillä mitä tahansa urheiluvedonlyöntikohdetta, pokeria tai kasinopeliä.
   1. Tasapeliksi lasketaan tilanne, jossa kenelläkään ei ole 3/3 tulosta tai useammalla on kaikki oikein.
   2. Tasapelin ratkaisee seuraavanlainen kaavio:
    1. Eniten oikeita tuloksia välierien otteluvoitoista
    2. Eniten oikeita tuloksia finaaliin selviävistä joukkueista
    3. Lähimmäksi veikattu maalimäärä välierissä
    4. Arpa.
   3. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

  Sitten ei muuta kuin veikkauksia vetämään!

  Kansikuva: Anssi Koskinen & Markus Sandelin