Kirjoita Faneille.comiin

AC Milan v Juventus - Serie AFaneille.com on lokakuussa 2013 perustettu urheilublogi, joka haluaa mennä jutuissaan hieman syvemmälle asiantuntijoiden ja lajeissa sisällä olevien kirjoittajien avulla. Tällä hetkellä meitä on kolmattakymmentä vapaaehtoista henkilöä tekemässä sivustoa, joka kattaa sekä avustajat, kuvatoimittajat ja muut sisäiset supersankarit. Kuka tahansa, joka välittää laadusta ja urheilusta on tervetullut kirjoittamaan sivuille joko anonyymisti tai omalla nimellään.

Avoimet paikat

Urheilutoimittaja

Olet journalisti, joka haluaa päästä välillä purkamaan näkemyksiään myös valtavirran ulkopuolelle. Sinulla on jotain sanottavaa muustakin kuin suomalaisten saavutuksista edellisen yön NHL-kierroksella. Me tarjoamme sinulle kasvavan kanavan ja (toistaiseksi) uskollisen lukijakunnan jutullesi. Olet kouluttautunut journalistiksi tai vähintään samat taidot osaava henkilö, joka on jo päässyt hieman tutustumaan työelämään.

Mikäli työpaikka kiinnostaa, ole yhteydessä meihin osoitteessa info@faneille.com.

Harjoittelija

Oletko opiskelemassa journalismia tai muuta toimittajan työhön liittyvää, oletko kenties kouluttautumassa valmentajaksi tai muuksi urheilun ympärillä toimivaksi ammattilaiseksi? Tee harjoittelusi meillä! Pääset suoraan syvään päähän tekemään oikeita töitä mukavien tyyppien kanssa, eikä sinun tehtäväksesi jää vain päivittää ”somea” koska olet ainoa alle 45-vuotias toimituksen jäsen.

Mikäli työpaikka kiinnostaa, ole yhteydessä meihin osoitteessa info@faneille.com.

Vapaaehtoistoimittaja / -kuvaaja

Oletko erittäin innostunut nuori jostain tietystä aiheesta ja osaat kirjoittaa sujuvaa äidinkieltä? Pyöritätkö kenties omaa blogia jo tällä hetkellä ja tekisi mieli saada hieman enemmän lukijoita? Tule joukkoomme, sillä me kaikki aloitimme tekemään blogaamista täysin vapaaehtoisesti ja osalle siitä on tullut jo työ. Meidän kanssamme opit modernit tuotantotavat, tarjoamme hyvän ympäristön oppia ja kehittyä kirjoittajana.

Mikäli työpaikka kiinnostaa, ole yhteydessä meihin osoitteessa info@faneille.com.

5 Responses to “Kirjoita Faneille.comiin”

  • peksi

   Tarkoitan et kerää porukan ja jokainen veikkaa 1×2 menetelmällä. Aikonaan oli ihan sellainen sivu missä oli monia muitakin kerättyjä ”joukkueita” ja joku instanssi sit päivitti ne tulokset… olipas nyt vaikeesti selitetty… mut semmonen sivu missä keksitään joukkue ja sit veikataan joko 1×2..

 1. Nata

  Heippa faneille.comin väki! teillä on kilpailu jossa voi voittaa unelma pelin realin ja barcan peliin el clasicoon. En ihan ymmärtänyt kuinka kilpailuun osallistutaan. Joten jos joku voisi ystävällisesti kertoa pikkutarkkaa myöten kuinka se tehdään xD terv: minä joka pelaan netissä ensimmäistä kertaa

 2. Jukka-Pekka Koistinen

  Morjes! Ei oo ihan nappiin menny Tuomas Kurikan kirjoitus EM-kisojen viimeisen kierroksen panoksista. Ainakin pari virhettä löyty:
  – B-lohkosta kirjoitetaan, että Wales on vähintään kolmas. Tämä ei pidä paikkaansa, sillä jos se häviää Venäjälle ja samalla Slovakia ottaa vähintään pinnan Englannilta, niin Wales jää lohkon jumboksi. Sen sijaan Englanti on vähintään kolmas.
  – D-lohkon taulukko on virheellinen Kroatian ja Turkin osalta. Taulukossa Kroatialla on 3 pistettä ja maaliero 1-3, kun oikeasti on 4 pistettä ja maaliero 3-2. Turkilla on 1 piste ja maaliero 2-3, kun oikeasti on 0 pistettä ja maaliero 0-4. Täten Turkilla ei ole mahdollisuuksia lohkon kakkoseksi, niin kuin jutussa mainitaan. Eli Turkki voi olla maksimissaan kolmas ja koska maaliero noin huono, niin hyvin todennäköisesti kisat päättyvät heidän osaltaan alkulohkoon.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.