Hei, ja kerran vielä Torpedon poijjjaaat!

Eilen mentiin turhaan sinne Turkuun häviämään rahamme, kun tepsukalle tuli jännäkakka housuun ja varmalta vaihtunut voitto vaihtui katkeraan 4–4-tasapeliin Länsipäädyn Intiaaneja vastaan.

Tänään pelataan KHL:n viimeinen runkosarjakierros – toki osa otteluista on jo menossa ja onpa siellä idän kaukopeli päättynytkin. Ilmassa on suuria kysymysmerkkejä vedonlyöjän silmin, kun sunnuntaina alkavat pudotuspelit kolkuttelevat oven takana. Osalla joukkueista ei otteluissa ole mitään panosta, minkä pitäisi aina toimia hälytyksenä vedonlyöjälle.

Niin. Jokerit pelaa Moskovan Spartakia vastaan, mutta emme pidä asetelmista. Jokerit on jo varmistanut kotietunsa ja alla on iso voitto Pietarin SKA:sta. Onko takki tyhjä, millaisella jalalla pojat ovat liikkeellä? Rotaatiota varsinaisesti Jokerit ei voi harrastaa, koska ei ole pelaajia joita kierrättää.

Me skippaamme Ilmalan taiston ja valikoimme ottelun Valko-Venäjän pääkaupungista Minskistä. Pudotuspelien ulkopuolelle jäävä Dinamo Minsk isännöi Torpedoa, joka voi vapaasti valita ottelun lopputuloksen perusteella, kohtaako se sunnuntaina vieraissa Lokomotiv Jaroslavlin vai Helsingin Jokerit.

Lokomotiv, täynnä tarmoa ja fanaattisen kotiyleisönsä edessä on todella vaikea vastus joukkueelle kuin joukkueelle. Helsingin siipirikko Jokerit puolestaan vaikuttaisi, jos nyt ei helpolta, niin ainakin helpommalta vastukselta kuin Lokomotiv.

Vetovihje

Pidemmittä puheitta lapulle Minskiä kertoimella 2.36. NordicBetin kohteeseen pääset käsiksi tästä linkistä! Arviomme kohteen osumiselle on 47 %, joten mukana on reilusti ilmaa.

NordicBetillä on lisäksi käynnissä 10,000€ Jackpot-kampanja jääkiekon saralla, jossa tietämällä 7 lätkäkohteen 1X2-merkit oikein ja veikkaamalla kyseistä riviä vähintään kahdella eurolla nappaat osasi 10,000€ takuupotista. Jos olet ainoa 7 oikein veikannut, koko potti matkustaa juuri sinulle! Lue lisää kampanjasta täältä!