Vetonurkkaus: Onko Montrealista vastusta enää kellekään?

Betsafe Logo10 € ILMAINEN NBA-LIVEVETO – Hae omasi ja katso matsit suorana Betsafella

Viikonlopun urheilutarjonta on jälleen hyvässä kuosissa. On tietysti futista ja lauantain prime time -ottelut änärissä, mutta myös vapaaottelua, kun Boston Bruinsin kotiareenassa TD Gardenissa järjestettävässä UFC 220 -tapahtumassa otellaan kahdesta maailmanmestaruusvyöstä. Vihjeemme löytyy kuitenkin ensi yön NHL-kierrokselta.

Washington Capitals – Montreal Canadiens: Washington (Betsafe: 1,93)

Washington ja Montreal. Viime kaudella molemmat joukkueet voittivat oman divisioonansa, mutta pudotuspeleissä menestystä ei tullut. Montreal putosi ensimmäisellä, Washington toisella kierroksella. Tällä kaudella toinen on säilyttänyt oman tasonsa, kun taas toinen on romahtanut täysin.

Runkosarjan kestomenestyjä Washington näyttää jälleen vahvalta. Caps on sarjassa jaetulla kolmannella sijalla ja johtaa Metropolitan-divisioonaa neljällä pisteellä ennen pari peliä vähemmän pelannutta Devilsiä. Myös Alexander Ovechkin on ottanut jälleen paikkansa liigan parhaana maalintekijänä. Tehtyään viime kaudella “vain” 33 häkkiä, on Ovie osunut tällä kaudella 46 otteluun jo 29 kertaa.

Montrealin kausi on ollut tuskainen, ja pudotuspelipaikka alkaa ehkä olla jo hieman liian kaukana. Canadiens on Atlantin divisioonassa kuudentena, takanaan vain Ottawa ja Buffalo. Pudotuspelien villi kortti -paikoille on matkaa 11 pinnaa, ja taistelu niistä tullaan luultavasti käymään kivikovan Metropolitanin joukkueiden välillä. Viimeisestä kymmenestä ottelustaan Montreal on voittanut vain kaksi.

Yksi Montrealin ongelmista on jo pitkään ollut selkeän ykkössentterin puute, eikä tämä kausi ole tuonut muutosta. Potentiaalinen kärkiketjun sentteri voisi muovautua nuoresta Alex Galchenyukista, joka on jo kerran urallaan rikkonut 30 maalin rajan, mutta Habs-koutsi Claude Julien ei jostain syystä halua Galchenyukia sentterinä peluuttaa. Sentterihuolia vaikeuttaa entisestään Phillip Danaultin ikävä loukkaantuminen. Montrealin ykkössentteri sai aivotärähdyksen viime viikolla, kun Zdeno Cháran lämäri osui häntä päähän. Lisäksi joukkueen tärkein puolustaja Shea Weber on ollut jo pidempään sivussa jalkavamman vuoksi.

Myös maalivahtivertailu suosii Capitalsia. Jo vuosia Montrealia reppuselässä kantanut Carey Price ei ole loukkaantumisten kiusaamana yltänyt sellaiseen jumalamoodiin, mitä Canadiensin menestyminen edellyttäisi. Washingtonin maalilla Braden Holtby on pelannut totutun vahvasti, ja Philipp Grubauer on luotettava vaihtoehto, jos Holtby tarvitsee lepovuoroa.

Capitalsin kotisaldo 18-6-0 on liigan parhaimmistoa, kun taas Canadiensin vieraspelit ovat olleet karvasta kalkkia. Montreal on päästänyt vieraissa 3,5 maalia ottelua kohden, mikä ei lupaile hyvää joukkueen saapuessa Washingtonin kotiluolaan. Lapulle lähtee kotijoukkueen voitto varsinaisella peliajalla.

Capsin ja Habsin välinen ottelu on katsottavissa Viaplay-palvelussa.

Vetonurkkaus on kahden urheilun ja vedonlyönnin tuoman jännityksen yhdistäneen nuoren miehen yhteisprojekti. Faneille.comissa jaamme vihjeitä perjantaisin. Seuraa meitä Instagramissa päivittäisiä vihjeitä varten! Tsekkaa myös kotisivumme, josta löydät vihjeet perusteluineen sekä vedonlyöntibonukset! 

Kansikuva: Codie McLachlan/Getty Images