Viiden euron vedolla VIP-matka lätkän MM-kisoihin!

Kevät on pelimiesten kulta-aikaa. Panokset kovenevat niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolellakin ja osallistumme Ylipelimiehen kanssa kevään pudotuspelihuumaan laittamalla todella kovan kilpailun pöytään: Iske korkeimmalla kertoimella osunut veto pöytään ja lähdet kaverisi kanssa Pietariin itse paikalle katsomaan Suomen matseja!

Palkinto sisältää matkat, majoituksen, kaksi Suomen peliä (Saksa & USA) ja rensselit kahdelle – kaiken oleellisen, jotta voit keskittyä nauttimaan MM-lätkästä!

Tilannepäivitys

Kerroinkisa on päättynyt – kiitos kaikille osallistuneille! Voittaja on Jani L. kertoimella 115.30!

Muista myös, että avaamalla uutena asiakkaana tilin kauttamme, olet automaattisesti mukana kahden hengen matkapaketin arvonnassa – uuden asiakkaan matka-arvontaan pääset tästä!

Torstai 7.4. kisa on päättynyt: Jani L. ja kerroin 115.30 – onnittelut Pietarin matkasta!

 

Miten osallistun?

Kerroinkisa on ohi, sinulla on vielä sunnuntaihin aikaa osallistua matka-arvontaan, ohjeet alla!

Lisäksi meillä on loistouutisia sinulle, joka et ole vielä NordicBetin asiakas! Kaikki perjantain 18.3. – sunnuntain 10.4. välisenä aikana kauttamme uuden asiakkaan tilin avanneet ja vähintään viidellä eurolla vetoa lyöneet ovat mukana arvonnassa, jossa jaossa on toinen kahden hengen matkapaketti. Olet mukana arvonnassa avatessasi kauttamme tilin yllä mainittuna aikana – avaa tili tästä linkistä tai Ylipelimiehen Facebook-postauksen kautta, niin saamme tietosi talteen arvontaa varten ja olet mukana arvonnassa!

Palkinnot

Voittajalle on luvassa kahden hengen matkapaketti, johon sisältyy kaikki oleellinen – matkat sekä kohteeseen että kohteessa, viisumit, matkavakuutukset (luonnollisesti) – ehkäpä jopa muutama kisajuoma itse paikalla! Matkanjohtajana toimii meritoitunut maailmanmatkaaja ja kivenkova kiekkomies Petteri Ahomaa.

Matkapaketin sisältö

 • Helsinki-Pietari-Helsinki -matkat Allegrolla. Lähtö sunnuntaina 8.5. ja paluu tiistaina 10.5.
 • Kahden hengen majoitus neljän tähden hotellissa.
 • Liput Suomi-Saksa (8.5.) ja Suomi-Yhdysvallat (9.5.) otteluihin.
 • Tarvittavat kuljetukset Pietarissa (junalta hotellille, hotellilta Areenalle jne.) – älkää kävelkö, kengät kuluu!
 • Viisumit matkavakuutuksineen.
 • Yllätysohjelmaa!

Me hoidamme yhdessä NordicBetin kanssa kaikki järjestelyt. Sinun on voittajana pidettävä huoli siitä, että hallustasi löytyy vähintään marraskuun 11. päivään saakka voimassa oleva passi.

Ohjeet & Säännöt

 1. Suurin urheiluvedonlyöntikerroin voittaa. Kaikki vetomuodot ja järjestelmät ovat sallittuja.
 2. Rivipanoksen (panos per osunut veto) oltava tasan 5,00€. Ei poikkeuksia.
 3. Osallistua voit lähettämällä kuvan/kuvakaappauksen voittaneesta, 5 euron panoksella NordicBetillä lyödystä vetotositteesta osoitteeseen [email protected]. Emme huomioi yli tai alle 5,00€ panoksella asetettuja vetoja.
 4.  Kerroinkisa on voimassa pe 18.3. – ke 6.4.
 5. Kaikki 18.3.–10.4.2016 välisenä aikana Ylipelimiehen Facebook-postauksen (löytyy tästäkauttamme liittyneet, uudet ja vähintään 5 euroa vetoa lyöneet NordicBetin asiakkaat ovat mukana kahden hengen matkan arvonnassa. Arvonnan suorittamisesta tiedotetaan myöhemmin Ylipelimiehen Facebook-sivuilla.
 6. Voittaja on osallistuja, jonka voittavan vetotositteen kohteiden yhteiskerroin on suurin.
 7.  Kisa käydään NordicBetillä, jonka asiakasehdot ja säännöt ovat voimassa normaalisti – vain NordicBetillä lyödyt vedot ovat mukana kilpailussa.
 8.  Kisan tilannetta päivitetään vähintään kerran kolmessa päivässä tämän, eli alkuperäisen postauksen yhteyteen.
 9. Faneille.com ja NordicBet pidättävät oikeudet muutoksiin mahdollisten väärinkäytösten varalta.

Muokattu 22.3. Uusien asiakkaiden kisa-aikaa korjattu päättymään sunnuntaiksi 10.4.