Kolmen vedon ja muutaman vihellyksen tiistai

Katsaus menneeseen: sunnuntain Twitter-vihje osui, kun Barcelona voitto Sevillan ja molemmat joukkueet tykittivät ottelussa maalin. Tämä vihje tuli kotiin 2,27 kertoimella. Suosittelemme siis monia ihmisiä jotka tätä lukevat, seuraamaan meitä myös Twitterissä (@Vetomiehet), koska aina emme ehdi tai jaksa kirjoitella jokaisen lyönnin perusteita tänne koko kansan luettavaksi.

Mitäs tänään lyötäisiin? Tarjolla on herkullinen kattaus, kun keskellä viikkoa pelataan Valioliigaa, Liigaa, La Ligaa, Bundesliigaa, NHL-kiekkoa ja Salibandyliigaa. Tällä kertaa rykäisemme tulille hieman useamman vihjeen.

Vetovihjeet

Norwich-Chelsea (Valioliiga)

Aluksi hypätään Valioliigakentille, jossa silmäämme pistää Norwichin ja Chelsean välinen mittelö. Vierasjoukkue Chelsea aloitti kautensa surkeasti, mutta on parantanut otteitaan huomattavasti joulukuussa Guus Hiddinkin saavuttua joukkueen peräsimeen. Hiddinkin alaisuudessa Chelsean saldo on 8-6-1, ja ainoa tappio on tullut Mestarien liigassa, kun PSG oli kotonaan parempi lukemin 2-1. Mekin naureskelimme Chelsealle oikein urakalla, mutta niinpä vain Mestarien liigan karsintapaikka on 11 pisteen päässä ja Eurooppaliiga kahdeksan pisteen päässä kun sarjaa on jäljellä 11 kierrosta.

Kotijoukkue Norwich on odotetusti valahtanut sarjataulukon sijalle 17. Joukkueen seitsemästä edellisestä Valioliigaottelua se on hävinnyt peräti kuusi ja pelannut kertaalleen tasan. Luultavammin Kanarianlinnut putoavat takaisin Championshipiin kauden päätteeksi.

Lähtökohdat huomioiden lyömme ensimmäisen rykäisyn Chelsean voitolle, jolle NordicBet tarjoaa napakan 1.70 kertoimen. Rohkelikot Tylypahkasta voivat ottaa Chelsean kaveriksi Leicesterin voiton WBA:sta. Tälle tuplalle NordicBet tarjoaa erikoiskertoimen 4.00, kun se olisi normaalisti vain 2.89. Erikoistuplan pääset pelaamaan #LoveTheBet -valikosta tämän linkin takaa.

Norwich-Chelsea alkaa klo 21.45 ja on katsottavissa suorana MTV SPORT 2 -kanavalta.

Nokian KRP-Indians (Salibandyliiga)

Toinen kohde lyödään kotoiseen Salibandyliigaan, jossa pelataan elintärkeä ottelu Nokian KRP-Indians. Kotijoukkue taistelee karsintoja vastaan, kun taas Inkkareilla on saumat vielä pudotuspeleihin. KRP on ollut huomattavasti parempi joukkue viime aikoina kuin kauden alussa ja tämä on seurausta huomattavasti tiivistyneestä puolustuspelistä.

Näätälauma kyttää omalla alueella ja pyrkii iskemään vastahyökkäyksistä tarvittavat maalit. Indiansin tulee olla todella tarkkana hyökkäyspään tasapainon kanssa, joka on ollut aktiviisen Inkkarilauman pienoinen kompastuskivi.

NordicBet on lyönyt ottelun maaliodottamalle 11.5 maalin rajan. KRP on jäänyt alle 11.5 maalin viimeisessä viidessä ottelussa ja Inkkarit kolmasti viidessä edellisessä ottelussaan. Ottelusta on ennakkoon tulossa kyttäilevä, ja molemmat pelaavat todella tarkasti ilman suurempia riskejä. Lisäksi joukkueet tiivistävät pelaamistaan kevään saapuessa, joten meidän lapulle kelpaa hyvin alle 11.5 maalia kertoimella 1.85.

Ottelu alkaa klo 18.30 ja on katsottavissa suorana Fanseatilta.

Las Palmas-Getafe

La Ligan vihjeemme suuntauu klo 23.00 alkavaan Las Palmasin ja Getafen väliseen kohtaamiseen. Las Palmas on pelannut viime aikoina hyvin, ja se iski jopa Barcelonalle rehellisen haasteen pöytään muutama kierros takaperin Estadio Gran Canarialla.

Tulokset eivät mairittele illan isäntäjoukkuetta, sillä takkiin on tullut peräti neljästi viidestä edellisestä ottelusta (edellisellä kierroksella kova 1–0-vierasvoitto Eibarista). Täytyy kuitenkin katsoa tulosten taakse. Jo mainitun Barca-matsin ohella Sevilla-ottelu oli aktiivinen ja varsin kelpo esitys vaikeaan vieraspeliin.

Getafe on hävinnyt kuusi matsia putkeen eikä tilannetta helpota krooninen pakkipula. Molemmat laitapakit Roberto Lago ja Damien Suarez ovat loukissa, lainatoppari Emiliano Velazquez kärsii pelikieltoa ja nuori laitapakin korvike Vigaray on myös loukissa.

Loukkaantumishuolet ovat vaikuttaneet joukkueen itseluottaukseen, ja on vaikea kuvitella Getafen hakevan pisteitä pirteästi pelaavan Las Palmasin kustannuksella. Kotietu Las Palmasilla on normaalia aavistuksen verran suurempi ja vireystila parempi. Voitolla Las Palmas hyppäisi hetkellisesti kaksi pykälää sarjataulukossa ylemmäs sijalle 15. ja kasvattaisi eroa pudotusviivaan kolmeen pisteeseen.

Kotijoukkueelta poissa on pitkäaikaistoipilas Javi Castellanon lisäksi hänen kaksoisveljensä Daniel Castellano (pelikunto epävarma) sekä keskikentän pohjalta Vicente Gomez ja toppari Hernan.

Näistä lähtökohdista meidän on iskettävä kotivoittoa, vaikka puolustuslinjan suhteen ilmassa on isoja kysymysmerkkejä molemmilla joukkueilla. NordicBet tarjoaa kotivoitolle kerrointa 1.95, mikä kelpaa peleihin 55 % arviolla. Kohteeseen pääset käsiksi tästä linkistä!

Vetovalinnat tiistai 1.3.

Norwich-Chelsea 2 @ 1.70
KRP-Westend Indians u 11.5 maalia @ 1.85
Las Palmas-Getafe 1 @ 1.95

(Pelataan sinkkuina)