Dallas Starsin tehokaksikon Tyler Seguinin ja Jamie Bennin ystävänpäivän pila herätti tunteita – mutta ei välttämättä positiivisella tavalla!

Viaplay LogoNHL-kauden kaikki ottelut ja huippuhetket suorana Viasatilta ja Viaplaysta

Dallas Starsin kaksi tehohyökkääjää, Jamie Benn ja Tyler Seguin ovat aina olleet varsinaisia hupiveikkoja siitä lähtien, kun saapuivat Dallasiin. Tällä kertaa molemmat veijarit ovat suunnitelleet kertovansa äideilleen ystävänpäivänä, että ovat tavanneet mukavan naisen ja tunteet leimahtivat heti ilmiliekkeihin.

Kumpikin soitti äidilleen ja äidit olivat aivan ihmeissään, että miten seurustelu on pysynyt näin hyvin salassa. Varsinainen hämmästys nousi kuitenkin pintaan, kun sekä Benn että Seguin kertoivat aikovansa kosia tapaamaansa naista. Tarinassa on mukana myös koira, jonka kaulapantaan kihlasormus ripustettaisiin ja yllätys olisi tämän myötä erikoinen.

Lopulta Tylerin äiti aavistaa poikansa valehtelevan ja tämän on pakko tunnustaa. Äänensävystä kuulee, että puhelimen päässä ei olla kovin iloisia näin julmasta pilasta ja Tylerin äiti haukkuu poikaansa varsin rumin sanoin. Jamien äiti suhtautuu asiaan hieman tyynemmin, mutta pitää poikansa pilaa silti kamalana.

Molemmat tunnustivat, että ovat Cabbie-nimisen ohjelman suorassa lähetyksessä ja suunnittelivat pilan yhdessä. Tylerin äiti sanoo lopuksi poikansa kuulostaneen hyvin vakuuttavalta, mutta menettäneensä pilan vuoksi painostaan 20 paunaa eli noin yhdeksän kiloa. Lopuksi hän totesi, ettei pidä Cabbiesta enää. Molemmat pyysivät anteeksi äideiltään ja toivottivat hyvää ystävänpäivää.

Englannin kielen taitoiset voivat katsoa tapahtuneesta videon poikien reaktioiden kera: