Sotshin Leijonat julkistettu, kilpailun voittaja löytynyt! (#leijonatsotshi)

Oikea rivi: 2XXXX12XX2Olipas siinä rapea tapahtuma, jossa esiteltiin Leijonien Sotshin olympialaisten kokoonpano ja tämä samalla ratkaisi kilpailumme. Annetut parit olivat:

  1. Backstöm vs. Lehtonen = Lehtonen lähtee, eli kakkonen
  2. Niemi vs. Rask = Molemmat lähtee, eli risti
  3. Rinne vs. Rämö = Kumpikaan ei lähde, eli risti
  4. Kukkonen vs. Väänänen = Molemmat lähtee, eli risti
  5. Karalahti vs. Nummelin = Kumpikaan ei lähde, eli risti
  6. Lepistö vs. Lydman = Lepistö lähtee, eli ykkönen
  7. Hagman vs. Pihlström = Pihlström lähtee, eli kakkonen
  8. Joensuu vs. Immonen = Kumpikaan ei lähde, eli risti
  9. Jokinen O. vs. Barkov = Molemmat lähtee, eli risti
  10. Ruutu J. vs. Kontiola = Kontiola lähtee, eli kakkonen

Osallistumisia tuli tosiaan kuudettasataa ja ne on nyt käyty kahteen kertaan läpi. Oikeita vastauksia neljä kappaletta. Twitteristä ei löytynyt yhtään oikeaa vastausta, blogin kautta löytyi yksi ja Facebookista löytyi kolme. Yhdeksän oikein vastauksia löytyi useita, siellä hankalin raksi tuntui olevan seitsemäs kohta, eli Hagmanin ja Pihlströmin valinta, suurin osa oli veikannut ristiä tähän kohteeseen.

Kuten säännöissä sanotaan, vain yksi voi voittaa ja se katsotaan osallistumisajan mukaan ja tällä kertaa oikea veikkaus tuli 18. joulukuuta, Facebookin kautta klo 21:05, eli vain kaksi ja puoli tuntia kilpailun julkistamisen jälkeen – vakuuttavaa työtä.

Voittajan oikea rivi ja osallistumisaika

Voittajan oikea rivi ja osallistumisaika

Onneksi olkoon Joni Heistola, olet voittanut matkan Sotshin Olympialaisiin katsomaan Leijonia tositoimissa. Voittaja on paikan päällä viisi yötä, ohjelmassa on jääkiekkoa kahden ottelun verran, 16.2. Suomi – Kanada sekä 19.2. Suomen neljännesfinaali ja pääsee katsomaan myös muita lajeja: hiihto 4x10km (miehet), snowboard cross (miehet), ampumahiihto 12,5km (naiset), alppihiihto suurpujottelu (naiset) ja alppihiihto suurpujottelu (miehet). Voittajalle on ilmoitettu voitosta myös henkilökohtaisesti.

Kiitos kaikille osallistuneille ja muistakaa osallistua jatkossakin! Laittakaa myös palautetta ja toiveita meillepäin siitä, minkälaisia kisoja haluatte!