Salibandytiedolla VIP-paketti kahdelle Superfinaaliin

Suomen salibandymaajoukkue, jolla ei ole vielä eläninimeä, aloittaa MM-karsintaurakkansa Tallinnassa keskiviikkona 3.2. ottelulla maailmanrankingissä 23. sijalla olevaa Itävaltaa vastaan. Suomen muut vastustajat karsinnoissa ovat isäntämaa Viro (8), Tanska (12) ja Hollanti (28). Lohkojen kaksi parasta etenee suoraan joulukuussa Latviassa pelattaviin MM-kisoihin ja lisäksi Euroopan neljästä lohkosta kaksi parasta kolmosta pääsevät suoraan kisoihin.

Superfinaali aitiossa

Faneille.com tarjoaa nyt Sinulle mahdollisuuden voittaa VIP-liput salibandykauden loppuhuipennukseen, Superfinaaliin, joka pelataan 16.4. Hartwall Arenalla. Superfinaalissa pelaavat naisten ja miesten liigojen loppuotteluun selvinneet joukkueet ja finaali pelataan kerrasta poikki systeemillä ensimmäistä kertaa Suomen salibandyhistoriassa.

Lippuun kuuluu VIP-paikat Hartwall Arenan aitioon ruokailuineen ja juomineen kahdelle. Lippu on muotoa 1+1 eli kisan voittanut lähtee kaverinsa kanssa vippiin.

Näin osallistut

Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee (1) veikata Suomen maalimäärä karsinnoissa ja (2) Suomen paras pistemies kyseisissä karkeloissa. Lisäksi Sinulla tulee olla aktiivinen NordicBetin pelitili, jolle olet pelannut vuoden 2016 aikana vähintään yhden euron. Veikkaukset voi heittää Faneille.comin Facebookiin tämän jutun alle tai sähköpostilla: kisat@faneille.com.

ESIMERKKIVASTAUS: 100 Jonne Junkkarinen 

ETHÄN laita vastaukseesi muuta kuin maalimäärän ja pelaajan. Ei siis pisteitä, pilkkuja tai muita välimerkkejä, numeroita, koukeroita, nimmareita, puumerkkejä tai emojeita. Jos ylimääräisiä merkkejä sisältävä vastaus jää meiltä tarkistuksessa huomaamatta, pesemme kädet siististi irti mahdollisesta ilman palkintoa jäämisestä.

Pohjustukseksi kerrottakoon, kaksi vuotta sitten pelatuissa edellisissä karsinnoissa Suomi eteni kisoihin heittämällä, kun se kaatoi Ukrainan, Espanjan, Ranskan, Venäjän ja Puolan selvästi. Maaliero viiden ottelun jälkeen oli murskaava 100-6.

Sitten ei muuta kuin veikkauksia vetämään!

Säännöt ja ehdot

 1. Kisan järjestää Faneille.com.
 2. Palkintoina 1+1 hengen VIP-lippupaketti salibandyn Superfinaaliin Hartwall Areenalla (la 16.4.). Lippuun kuuluu aitiopaikat, ruokailu ja ruokajuomat Hartwall Arenalla, aitiossa.
 3. Veikkaa Suomen maalimäärä salibandyn MM-karsinnoissa ja karsintojen Suomen paras pistemies. Esimerkkivastaus: 100 Jonne Junkkarinen. Mikäli vastaus sisältää ylimääräisiä välimerkkejä tai muuta poikkeavaa, vastausten tarkistamista vaikeuttavia tekijöitä, kisan järjestäjällä on oikeus jättää vastaus huomioimatta.
 4. Lähetä vastauksesi Faneille.comin Facebookiin tämän jutun kommenttikenttään tai lähetä veikkaus sähköpostilla: kisat@faneille.com.
 5. Kilpailuaika on voimassa 3.2 klo 14.00 saakka, ellei toisin ilmoiteta.
 6. NordicBetin Yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.
 7. Vain suomalaiset ja täysi-ikäiset voivat osallistua.
 8. Osallistujalla on oltava aktiivinen NordicBetin pelitili ja hänen on tullut pelata vuoden 2016 aikana vähintään yhdellä (1) eurolla NordicBetillä mitä tahansa urheiluvedonlyöntikohdetta, pokeria tai kasinopeliä.
 9. Tasapelin ratkaisee seuraavanlainen kaavio:
  1. Lähimmäksi veikattu maalimäärä.
  2. Lähimmäksi veikattu paras pistemies.
  3. Arpa.
 10. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Suomen lohkon otteluita voit seurata livenä netistä painamalla tästä.

Kansikuva: Anssi Koskinen