Vuosikatsaus 2013 ja 2014 toiminta laajenee

Vapaaotteluspesialistimme halusi seisoa kuvan keskellä toimituksen kuvaa otettaessa.

Vapaaotteluspesialistimme halusi seisoa kuvan keskellä toimituksen kuvaa otettaessa.

Huhhuh, sitä on vaikea uskoa, että vasta 80 päivää sitten, lokakuun 11. laitettiin ensimmäinen viesti pihalle Tumblrissa. Aiheena oli legendaariset tanssimuuvit Livin’ on a prayerin soidessa erätauolla. Nälkä on kasvanut syödessä ja tähän mennessä on lähetetty faneja jo Amsterdamiin Litmasen kanssa katsomaan futista ja toinen kööri rapakon taakse New Yorkiin katsomaan laatulätkää New York Rangersin tahdissa. Tähän mennessä olemme kirjoittaneet jo 125 artikkelia ja tahti tulee kiristymään ensi vuonna.

Facebookissa meitä on jo yli neljä tuhatta, saitilla on käyty yli 10 tuhatta kertaa ja twitterissäkin on jo 26 seuraajaa (näitä voisi olla hieman enemmän). Tällä hetkellä olemme pärjänneet kahden kirjoittajan voimin, mutta meillä on alusta lähtien ollut mukana parin avustajan tiimi ja ensi vuodelle joukkomme kasvavat entisestään. Alusta pitäen olemme halunneet luoda sivuston, jota olisi itse kiva seurata. Ei sitä perinteistä samaa tulosiloittelua ja kertomuksia siitä kuinka ”Saku ja Teemu pelasivat viime yönä”. Me haluamme löytää ja tarjota näkökulmia, jotain, millä olisi merkitystä. Meitä on muutamaan otteeseen kutsuttu urheilun Nuorgamiksi, tuoksi juuri lopettaneeksi musiikillisen laatujournalismin kehdoksi. Jos näin on ja pystymme tällaisen fiiliksen ihmisessä aiheuttamaan, niin sitten koemme tekevämme oikeita asioita.

Ensi vuosi tulee olemaan mitä parhain urheiluvuosi: Futiksen MM-kisat, salibandyn MM-kisat, Sotshin talviolympialaiset sekä monet muut perinteiset vuosittain järjestettävät tapahtumat kuten Pro ja Super Bowl, Lätkän MM-kisat ja paljon muuta rugbystä curlingiin. Me tulemme laajentamaan myös kirjoittajakaartiamme kun mukaan liittyy oman alansa asiantuntijoita Amerikkalaisen jalkapallon puolelta Sampsa Ilmonen, Salibandysta ja futiksesta kirjoittava Happeen puolustaja Janne Kainulainen, kamppailulajien erikoismies Jani ”Karhuherra” Mesikämmen, jääkiekosta ja varsinkin KHL-kiekosta kirjoittaa urheilun erikoismies Tapio Penttilä. Jalkapallo-osaaminen kasvaa entisestään Valioliigan, La Ligan ja paikallisvoimin Bundesligan osalta. Näiden uusien voimien esittelyt julkaistaan vuoden alusssa ja samalla myös hiljalleen perinteeksi muodostuvat perjantaibetsimme tulevat saamaan seurakseen tiistaitipsit, jolloin annamme parhaat vinkit myös vedonlyönnin puolella.

Iso kiitos menee myös tämän vuoden puolelta kilpailuita tukeville sponsoreillemme, Betsafe ja Betsson – olitte kärppänä paikalla ja olemme tästä käyttäjiemme kanssa erittäin kiitollisia.

Toivottavasti jaksatte seurata meitä myös ensi vuonna, kisat tulevat olemaan entistä kuumempia ja laatusisältöä tulee vähintäänkin samaan tahtiin. Toivoisimmekin saavamme myös teiltä ajatuksia ja kommentteja siitä, miten Faneille.comia tulisi mielestänne kehittää? Meihin voi ottaa yhteyttä [email protected] -osoitteessa tai kommentoimalla blogiin, facebookiin tai twitteriin.

Iso kiitos vuodesta 2013 koko olevan ja tulevan toimituksen puolesta,

Markus