World Football Cupin avauspäivänä yllätys

ConIFA World Football Cup pelataan 1. -8.6. Ruotsin Östersundissa.

ConIFA World Football Cup pelataan 1. -8.6. Ruotsin Östersundissa.

ConIFA:n World Fooball Cupin avauspäivänä nähtiin turnauksen parasta ja heikointa antia, kun ennakkosuosikki Padania murskasi tylysti Darfur Unitedin lukemin 20-0. Päivän muissa otteluissa sen sijaan nähtiin jo tasaisempiakin otteluita, kun Aramea-Syyria kaatoi lievänä ennakkosuosikkina otteluun lähteneen Kurdistanin lukemin 1-2.

Aramea-Syyrian joukkue ei ole osallistunut turnauksiin kuuteen vuoteen, mutta vuonna 2008 järjestetyssä VIVA World Cupissa joukkue esiintyi kohtalaisesti häviten vain kaksi kertaa suosikkijoukkue Padania FA:lle. Tutustu joukkueeseen lisää alla olevasta videosta, seuraa livetuloksia ja uusimpia uutisia Nordicbetin #NewHeroes -sivuilta. Tämän päivän ottelu oli yllättävän korkeatasoinen ja pelastikin paljon Padanian ja Darfurin pelailun jälkeen.

Päivän muissa otteluissa Abhasia ja Oksitania tasasivat pisteet, illan viimeinen ottelu Ellan Vanninin ja Vuoristo-Kabarahin välillä päättyi Manxien voittoon 3-2.

Maanantaina ohjelmassa on neljä kamppailua, ja turnauksen aloittaa myös isäntäjoukkue Saami, mukanaan Suomen Jirijoonas Kanth. Lue myös Yle Saamen uutinen siitä, miten Kanth päätyi Saamen joukkueeseen!

11:00 – Tamil Eelam vs Aramea-Syyria, lohko A. Kertoimet 1: 15.00 X: 9,50 2: 1,08

14:00 – Darfur United vs Etelä-Ossetia, lohko C. Kertoimet 1: 25.00 X: 15.00 2: 1.01

17:00 – Abhasia vs Saami, lohko B. Kertoimet 1: 5.50X 4.35 2: 1,47. SVT-Saami lähettää ottelun suorana netissä, seuraan Jirijoonaksen otteita livenä ja katso, minkälainen on karnivaalitunnelma Östersundin kisakatsomossa.

20:00 – Ellan Vannin vs Countea de Nissa, lohko D. Kertoimet: 1: 6.00 X 4.75 2: 1.38

Jätetään huominen betsaamatta, heti tämä päivä näytti, että ainakin avausottelut olisi hyvä nähdä ennen betsien asettamista. Jos jotain poimisin, niin luotetaan isäntäjoukkueen maalirikkaaseen otteluun, over 3.5 tuottaa kertoimen 1.8, mikä vaikuttaa pelattavalta tämän päivän maali-iloitteluiden jälkeen.

World Football Cupin yhteistyökumppanin Nordicbetin kertoimiin pääset käsiksi tästä.