Vetonurkkaus: Huuhkajat uljaassa lennossa

KOHTI MANCHESTERIA – Voita matka Old Traffordille Manchester Unitedin ja Arsenalin väliseen otteluun

Euroopan jalkapallosarjat ovat saaneet väistyä maajoukkuetauon tieltä, ja tänään myös Huuhkajat pääsee tositoimiin harjoitusottelun merkeissä. Tartumme luonnollisesti kiinni päivän mielenkiintoisimpaan matsiin.

Suomi – Makedonia: Suomi dnb (Betsafe: 1,72)

Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa tänään Makedonian ensimmäisessä kahdesta harjoitusottelustaan Turkkiin sijoittuvalla maajoukkueleirillä. Ottelut ovat tärkeitä ensi syksyn Nations Leaguea varten valmistautuvalle Suomelle, koska ensi maanantain Malta-ottelun jälkeen jäljellä enää yksi harjoitusottelu Valko-Venäjää vastaan.

Kesken MM-karsintojen maajoukkueen peräsimeen astuneen Markku Kanervan alaisuudessa Huuhkajien peli on näyttänyt paremmalta kuin aikoihin. Suomen otteluita on pitkästä aikaa voinut seurata toiveikkain mielin, eivätkä voitotkaan ole enää olleet vain kaukaisia unelmia. Kanerva johdatti Huuhkajat kunniakkaasti karsintaurakan loppuun, ja Suomi on edellisissä harjoitusotteluissaan jatkanut siitä, mihin karsintojen lopussa jäi. Tammikuinen voitto Jordaniasta venytti Suomen tappiottoman putken jo kuuteen otteluun.

Suomi on Turkissa liikkeellä parhaalla porukallaan muutamia poissaoloja lukuunottamatta. Avainpelaajista Kasperi Hämäläinen joutui jäämään leiriltä pois sairauden takia, ja myös Alexander Ring on perjantain koitoksesta sivussa. Jere Urosen pelaaminen on vielä epävarmaa.

Makedonia näytti Suomen tapaan positiivisia merkkejä MM-karsintojen lopulla, mutta luottomme kallistuu kuitenkin Huuhkajien puoleen. Vaikka Makedonialta löytyy Goran Pandevin kaltaisia yksilöitä, on Suomen materiaali kokonaisuudessaan laadukkaampi. Ykkösmiehityksellään liikenteessä oleva Huuhkajat haluaa varmasti vahvoja suorituksia ennen syksyn tosipelejä, emmekä näe syytä sille, miksei Suomen tappioton putki jatkuisi. Ja kun Suomen vire kerrankin tukee omien puolesta betsaamista, täytyy mahdollisuus käyttää hyväksi. Vetovalintamme on Suomi draw no bet, joten tasapelikään ei tuota tappiota.

Vetonurkkaus on kahden urheilun ja vedonlyönnin tuoman jännityksen yhdistäneen nuoren miehen yhteisprojekti. Faneille.comissa jaamme vihjeitä perjantaisin. Seuraa meitä Instagramissa päivittäisiä vihjeitä varten! Viimeistään tässä vaiheessa kannattaa myös ottaa Facebook-sivumme haltuun, ensimmäisten tykkääjien kesken arvomme 50 euroa pelirahaa!

Kansikuva: Jaakko Stenroos / All Over Press