Reilukerho: Bundesliga-pelaaja kieltäytyy rankkarista

Werder Bremenin Aaron Hunt ja diplomatian taito (Youtube)

Sunnuntaina pelatussa Bundesliga-ottelussa Werder Bremenin ja Nürnbergin välillä tapahtui hieno urheiluhetki. Bremenin johtaessa peliä 2-0 Aaron Hunt sai pallon ja ajoi itsensä boksiin, kaatui ja tuomari tulkitsi Nürnbergin Javier Pinolan olleen syypää maalitilanteessa ja osoitti pilkulle 75 minuutin kohdalla.

Videohidastus näytti selvästi, ettei Huntiin ollut osunut ja videon selostajakin kommentoi sitä, että helpolta näytti kaatuminen. Hunt nousee ylös ja kävelee suoraan tuomarille kertomaan, että tässä tuli nyt kompuroitua ihan omiin jalkoihin. Bremen voitti ottelun lopuksi 2-0. Olisi mielenkiintoista tietää olisiko Hunt ollut yhtä jalomielinen tappiotilanteessa.

Hunt itse kertoi tilanteesta seuraavanlaisesti:

Hän [tuomari] osoitti pilkulle varsin nopeasti ja kerroin hänelle, että tuollaista tilannetta olinkin luomassa. Hain vastustajan kontaktia, mutta sitten huomasin, että puolustaja ei lähtenytkään haastamaan ja vetäytyi. Taistelin omatuntoni kanssa hetken aikaa, mutta en halunnut voittaa ottelua tuolla tavalla. Täytyy myöntää, että kelloa tuli tuijotettua normaalia useammin viimeisen kymmenen minuutin aikana.