EM-kisat huipentuvat – voita valitsemasi joukkueen pelipaita!

Jalkapallon EM-kisat lähestyvät huipennustaan, kun maanantaina pelataan viimeiset neljännesvälieräottelut Italian ja Espanjan sekä Englannin ja Islannin välillä. NordicBet juhlistaa kisojen loppuhuipennusta arpomalla 27.6.–3.7. välisenä aikana joka päivä yhden virallisen EM-pelipaidan uusien asiakkaiden kesken!

Näin pääset mukaan

Päivitys: Kampanja-aika on päättynyt, kiitos osallistuneille!

Osallistuminen on helppoa. Jos et vielä ole NordicBetin asiakas, liity 27.6.-3.7. välisenä aikana ja tee vähintään 10€ talletus ja olet mukana! Uusien asiakkaiden kesken lähtee jakoon yksi virallinen pelipaita joka päivä viikon ajan. NordicBetin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.

Kunkin päivän voittajaan otetaan yhteyttä suoraan rekisteröidyn sähköpostiosoitteen avulla, jossa myös kysytään tarketavat tiedot (kuten koko ja minkä maan paidan haluat), joten varmistathan että yhteystietosi ovat ajantasalla. Pelitilin voit avata esimerkiksi tästä.

Muista hyödyntää myös NordicBetin uuden asiakkaan edut, jopa 50€ ilmaisvedot ja viikottainen 20€ käteisbonus EM-kisojen ajan. Löydät lisätiedot tarjouksista NordicBetin sivuilta.

Voittajat

Maanantai: Lassi J.
Tiistai: Emre C. 
Keskiviikko: Joonas K.
Torstai: Sebastian R.
Perjantai: Aleksi-Valtteri L. 
Lauantai: Aku L. 
Sunnuntai: Riku T.