Euroopan jalkapalloviikonlopussa riitti draamaa

Alan Pardew ei vanhana tekijänä lopeta pään aukomistaan, tuloksen 100 tonnin sakot (Getty Images)

Alan Pardew ei vanhana tekijänä lopeta pään aukomistaan, tuloksen 100 tonnin sakot (Getty Images)

Edellinen viikonloppu oli jopa eurooppalaisen jalkapalloilun mittakaavassa merkillinen. Listasimme viikonlopun parhaimmat palat listaan.

1. Alan Pardew, Newcastlen manageri

Puski otsallaan Hull Cityn David Meyleriä kesken Newcastlen ja Hullin välisen ottelun. Meyler oli menossa noutamaan sivurajan yli mennyttä palloa ja töytäisi matkalla manageria. Pardew kimpaantui ja puski otsallaan Meyleriä. Newcastle ei tilanteesta valittanut vaan mätkäisi päinvastoin Pardew’lle 100 000 punnan sakot.

2. Germán Burgos, Atléticon kakkosvalmentaja

Burgos suuttui Madridin derbyssä erotuomarille kun tämä ei viheltänyt Atlétille rankkaria Alvaro Arbeloan rikottua Diego Costaa. Puolenkymmentä punavalkoisten jäsentä joutui pidättelemään Burgosia tilanteessa.

Burgos tunnetaan Espanjassa kuumaverisenä kaverina. Hän on sättinyt aiemmin mm. José Mourinhoa luvatessaan repiä miehen pään irti: ”Minä en ole mikään Tito” Burgos on sanonut viitaten Tito Vilanovaan, joka jätti Mourinhon rankaisematta vaikka portugalilainen tunki sormen ex-barcakoutsin silmään pari vuotta sitten.

3. Hoffi The Moose, Hoffenheim

Hoffenheimin maskotin pää putoaa tämän juhliessa maalia.

4. Pepe, Real Madrid

Viime hetken yritys Madridin portugalilaispakilta päästä mukaan viikonlopun Oscar-gaalaan. Jopa Salkkareissa näytellään paremmin.

5. Yaya Touré, Manchester City

Kaikkien hassuttelujen jälkeen on kuitenkin syytä antaa kunnia sille, kelle se kuuluu. Tourén maali Englannin liigacupin finaalissa toi Manchester Cityn tasoihin ja pian sen jälkeen City teki ottelun voittoon tarvittavat maalit napaten Englannin kauden ensimmäisen pokaalin. Tourén mukaan maali oli hänen uransa komein, eikä vastaankaan oikein voi väittää.