Fantasiavalioliigan palkintojenjako

Valioliigakausi sai päätöksensä ja samalla päättyi myös Faneille.comin fantasy-kimppa. Jaoimme yhteistyössä kilpailun sponsori Betssonin kanssa jokaisen kierroksen parhaalle matkan Englantiin katsomaan Valioliigaottelua paikanpäälle. Kaksi matkaa on jo järjestetty ja loput pääsevät reissuun ensi kauden alussa.

Kimpan voittaja

Kimpan voittajaksi nousi Mattias Lönnroth joukkueellaan *THE MUDDS*. Mies raapi tarvittavan 26 pisteen eron voittoon tasaisella suorittamisella.

-Voitto tuli kyllä vähän yllätyksenä, tää oli mun neljäs kausi ja ennen tätä mun paras sijoitus maailmassa oli 9339, nyt olin 189..

-Olen tänä vuonna laittanu enemmän aikaa peliin ja seurannu myös paljon uutisia ja statistiikkaa pelaajista ja joukkueista. Toki myös tuurilla on osansa, ja sitä tarvitaan välillä varsinkin kapteenivalinnoissa. Muistan kierroksen, kun kapuna oli Aguero (4 maalia) ja samalla kiekalla Tadic tehoili mukavasti (1+4).

Tuuria tai taitoa – pitkä kausi karsii aina jyvät akanoista ja onnittelut koko kärkiporukalle! Kimpan voitosta Mattias kuittasi muiden mukana matkan Englantiin.

fantasy

Muutama voittaja karkuteillä

Ismo Mattila sekä Lauri Sipilä voisivat ottaa meihin yhteyttä pikapuolin, niin saadaan selvitettyä onko teistä jompikumpi vielä reissun arvoinen. Yhteys [email protected] sähköpostitse tai yksityisviestiä facebookkiin. Kaikkiin matkalle vielä lähteviin ollaan yhteydessä sähköpostitse kesän aikana, kun seuraavaa reissua koskevat tiedot alkavat varmistumaan.

Voittajien kommentteja matkoista:

lontoo”Kiitän puolestani kyseisen kilpailusarjan/liigan järjestämisestä ja näin mahdollisuudesta joka kävi onnekseni toteen. Oli todella hienoa päästä Gunners fanina stadionille tutustumaan ja peliä katsomaan.”

”Oli niin mukavaa ettei kuvia juuri ehtiny ottaa.”

”Uskomaton reissu ja oli mahtavaa toteuttaa yksi unelma mahtavassa seurassa. Kiitän järjestäjiä koko sydämestäni!”

Onnea voittajille ja hauskaa kesää kaikille!