Fantasiavalioliigan viimeinen neljännes käynnistyy

Valioliigaa on tahkottu 27 kierrosta ja fantasyssä on jaettu tasan saman verran matkoja Englantiin katsomaan Valioliigaa paikanpäällä. Kymmenen voittajaa odottaa jo kuumeisesti maaliskuun matkaa, joka suuntautuu Lontooseen kohokohtanaan Arsenalin sekä West Hamin paikallisvääntö.

Vielä 11 matkaa jaossa

Koskaan ei ole liian myöhäistä napata kiinnitystä Valioliigamatkaan. Kisa käy kuumana ja kärjessä mennään jo menojaan. Tämä ei kuitenkaan vaikuta kierrospalkintoihin eikä mahdollisuuksiin voittaa yksittäinen pelikierros. Halusimme luoda kisan, jossa jokaisella on yhtä hyvät mahdollisuudet voittaa matka, vaikka hyppäisi kesken kauden mukaan. Kaikki on siis kiinni siitä kenet joukkueesi valitset. Vielä on ainakin kaksi uskomatonta matkaa edessä.

27. voittaja

Yksi oli tälläkin kierroksella ylitse muiden. Sami Niemistö keräsi 84 pistettä joukkueensa NoNyt kanssa. Tynkäkierros oli hieman haastava monelle, sillä mm. Tottenham sekä Chelsea eivät pelanneet ollenkaan Liiga Cupin finaalin takia. Tämä taas tarkoittaa tuplapeliä Spursille heti tulevalla kierroksella.

nonyt

Otatko Sami meihin yhteyttä niin saadaan tsekattua homma läpi ja tarkastettua, että kaikki ehdot varmasti täyttyvät.

Kokonaistilanne

fantasytaul

Kuka vie koko sarjan? Palkinto on luvassa myös kokonaiskisan voittajalle. Seuraava kierros alkaa jo tiistaina 3.3. eli muistakaa laittaa joukkueet tikkiin.

Ohjeet

  1. Käy luomassa oma tili Fantasy Premier Leagueen
  2. Luo oma joukkue palvelussa
  3. Liity Faneille.comin privaattiliigaan koodilla 601684-169922
  4. Pelaa muita paremmin ja voita paikkasi historiankirjoissa

Mikäli haluat voittaa muutakin kuin kunniaa ja sinulla ei vielä ole pelitiliä Betssonille, luo se tästä ja tee talletus ennen sarjan alkua. Jos sinulla on pelitili Betssonille jo luotuna tai kun sen olet luonut ja olet varma, että olet tehnyt talletuksen 1.1.2015 jälkeen, olet oikeutettu kaikkiin huikeisiin palkintoihin.

Tsekkaa kaikki säännöt ja ehdot tästä.