Härski klassikkovitsi meni läpi jalkapallo-ottelun kuuluttajalle, yleisö repesi nauruun

Viaplay LogoValioliigan kaikki kauden ottelut Viaplayssa ja Viasatilla

Muistelkaapa aikoja, jolloin puhelimen soidessa kukaan ei tiennyt soittajaa etukäteen ilman numeronäyttöä. Klassikkosarja Simpsoneita on varmasti moni katsellut ja Bart Simpsonin vedätykset Moen kapakan suuntaan ovat tämän myötä tuttuja. Tuolloin esimerkiksi Al-nimisen hepun sukunimi oli Coholic ja Moe etsikin Al Coholicin sijaan alkoholia kapakastaan, saaden paikallaolijat nauramaan.

Englannin viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla kolme poikaa tekivät samankaltaisen pilan jalkapallo-ottelun kuuluttajalle. Tarinaksi tekaistiin hätätapaus, jossa valkoinen Nissan Micra tukki liikenteen ja sitä pyydettiin siirrettäväksi.

Rekisterinumeroksi annettiin NE14ABJ, joka täyttää brittiläisen rekisterinumeron standardit. Kirjain kerrallaan äännettynä yhdistelmästä muodostuu ”Anyone for a bj”, eli vapaasti suomennettaessa ”Kiinnostaako ketään huulihölkkä?”. Jälkimmäisen sanan lyhennys on englanniksi bj.

Kuuluttaja ei huomannut mitään erikoista, mutta yleisö ymmärsi yskän saman tien ja ”rekisterinumeron” myötä kaikki räjähtivät nauramaan. Kuuluttajalle ojennetusta lappusesta otettiin kuva ja sitä on jaettu Twitterissä jo yli 3000 kertaa.

Kansikuva: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Lähde: Twitter