Vetonurkkaus: La Ligassa nähdään hyökkäysvoittoinen huippukamppailu

Viaplay LogoVoit katsoa La Ligaa kattavasti Viaplay -palvelun kautta.

Viime viikolla saimme pelihuumorin kannalta tärkeän osuman, kun AC Milan haki ison 2–0-voiton AS Roman vieraana. Milanin tappioton putki sai toissapäivänä jatkoa, kun joukkue eteni Coppa Italian finaaliin voitettuaan välierässä Lazion rangaistuslaukausten jälkeen. Gennaro Gattuson suojattien härkäviikko huipentuu sunnuntaina Interiä vastaan pelattavaan Derby della Madonninaan. Kysymys kuuluukin, häviääkö Milan enää tällä kaudella? Jäämme seuraamaan tilannetta mielenkiinnolla. Betsien osalta siirrymme tällä viikolla Espanjaan.

Barcelona – Atletico Madrid: BTTS (Betsafe: 1,85)

Sunnuntaina pelataan La Ligan mestaruustaiston kannalta merkittävä ottelu. Kaksi on karannut muilta, ja kolme pinnaa suuntaan tai toiseen heilauttaisi kärkikaksikon voimasuhteita hyvinkin suuresti. Vankkana kakkosena majaileva Atletico Madrid näyttää tällä hetkellä olevan ainoa, joka pystyy vielä häiritsemään Barcelonan mestaruusjunan kulkua. Katalaanit johtavat sarjaa viiden pisteen turvin, mutta saavat Atleticosta kovavireisen vastuksen.

Atleticon helmikuu on ollut sanalla sanoen loistava. Diego Simeonen miehistö on voittanut kahdeksan matsia putkeen, mukaanlukien kaksi Eurooppa-liigan pudotuspeliä Kööpenhaminaa vastaan. Antoine Griezmann on löytänyt maalinjyvän aivan uudella tavalla osuen kahdessa edellisessä ottelussaan vaatimattomat seitsemän kertaa: ensin hattutemppu vieraissa Sevillaa vastaan, sitten neljä maalia kotona Leganesin verkkoon. Tämän lisäksi Punavalkoisten hyökkäyskalusto on vahvistunut tammikuussa Chelseasta palanneella Diego Costalla. Kuten sanottua, on sunnuntain koitos Barcaa vastaan tärkeä, ja odotamme Atleticon hakevan tosissaan voittoa.

Barcelonan kotivire Espanjan liigassa on ollut murhaava. Maaliero 37–6 ei jätä sijaa epäilyksille, ja Blaugrana on syystäkin ennakkosuosikki sunnuntain ottelussa. Vaikka Barca on pelannut tällä kaudella esimerkillisesti, on joukkueelle sattunut ajoittaisia onnahduksia, viimeisimpänä 1–1-tasapeli Las Palmasia vastaan.

Barcelonan puolustus on vahva, muttei ohittamaton huippujoukkueita vastaan. Uskomme, että sunnuntaina näämme kiihkeän jalkapallonäytelmän, jossa kummankin joukkueen maaliverkko helähtää ainakin kertaalleen. Historia on vahvasti vetovalintamme puolella, sillä jokaisessa joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta La Ligassa on nähty maali molempien joukkueiden verkkoon.

Vetonurkkaus on kahden urheilun ja vedonlyönnin tuoman jännityksen yhdistäneen nuoren miehen yhteisprojekti. Faneille.comissa jaamme vihjeitä perjantaisin. Seuraa meitä Instagramissa päivittäisiä vihjeitä varten! Viimeistään tässä vaiheessa kannattaa myös ottaa Facebook-sivumme haltuun, ensimmäisten tykkääjien kesken arvomme 50 euroa pelirahaa!

Kansikuva: Getty